Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zna portal randkowy Be2

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam sie tam rejestrować. Korzystał ktoś? Jakies opinie. Wie ktos może jaka to strona?

Gość garinka
Tak, słyszałam o tym portalu. Nie mogę Ci za wiele pomóc, ponieważ miałam tam założone konto, ale bez wykupionego abonementu, więc nie mogła korzystać z pełni funkcjonalności tego portalu. Ale nie wykupiłam, bo mnie jednak zniechęcił, po pierwsze skomplikowany w obsłudze, a po drugie nie mogłam stwierdzić czy tam jest dużo ludzi czy mało, czy jest szansa poznać kogoś normalnego. A w tym czasie jeszcze zaczęłam trafiać na różne fora, gdzie ludzie żalili się na oszustów właśnie z tego portalu, odradzali, krytykowali, więc ja też zrezygnowałam, nie wykupiłam tam abonamentu. A z doświadczenia widzę, że abonament jest tak naprawdę najważniejszy na takich portalach. Później założyłam konto na mydwoje, gdzie wykupiłam abonament, dlatego wiem czy się różni konto bez abonamentu od tego z. Kwestia tak naprawdę kontaktu z ludźmi, a przecież właśnie to jest najważniejsze w takich portalach. Ja byłam bardzo zadowolona z mydwoje, jeżeli szukasz poważnej znajomości i jesteś gotowy na związek, to polecam Ci go, zamiast tego, a o który się pytasz. Może znaleźć naprawdę wartościowe osoby...