Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z innej beczki czy ktoras z was piaskowala zęby?

Polecane posty

Gość gość

Jaki efekt? Jestescie zadowolone? Ja nie mam faczej kamienia, ale mam bardzo mala szczeke i cisno zęby, przez co zbiera mi sie osad między nimi i trudno go usunac szczoteczka, a nitki nie wcisne

Gość gość
wiekszosc normalnych ludzi piaskuje co jakis czas zęby. Zabieg nie należy do przyjemnych ale pomaga i usuwa osad z zębów. Nie wiem jakiego efektu sie spodziewasz. Na pewno efektu wybielenia nie bedzie

Gość gość
ja piaskowałam, ale jakoś nie widziałam szczególnego efektu, dentystka mówiła, że zęby są przez to gładsze w tych mikroszczelinach, w sumie na drugi zabieg się nie zdecydowałam bo to chyba taki efekt jak polerowanie paznokci miękką szmatką, raczej dla dobrego samopoczucia niż zdrowia wystarczy dokładne mycie zębów po każdym posiłku oraz nitkowanie

Gość gość
Spodziewam sie efektu widocznego golym okiem. Czy jest taki? Czy tylko dla was odczuwalny?

Gość gość
po piaskowaniu kolor zębów się NIE ZMIENIA!!!

Gość gość
to jest naciąganie klientów na zbędne zabiegi gołym okiem nie widać efektu może wyczujesz językiem większą gładkość jak masz za duzo kasy to sobie zrób to piaskowanie i sama się przekonasz czy było warto

Gość gość
naciąganie klientów?? hmm jeśli ktos woli mieć osad a potem mega kamień na zębach to ok. Moja zęby sa podatne na osadzanie sie osadu z herbaty czy kawy i widoczne jest to najbardziej od wewnętrznej strony. Po piaskowaniu nie mam przebarwień i zęby sa gładsze. To nie jest zabieg dla bogaczy, tylko normalny zabieg w celu pozbycia się syfu z zębów...

Gość gość
Piaskowalam zęby po ściągnięciu aparatu który nosiłam dwa lata . Rewelacja zęby czyściutkie gładkie po zabiegu efektu wybielającego nie ma ale warto . Na pewno za jakiś czas powtórzę piaskowanie

Gość gość
RAZ NA 20 lat robilam , kamien mi sciagla ale nie byly bielsze!!!! ZA czestonie mozna tego robic bo zepsujesz szkliwo!!!!

Ja także wykonywałam ten zabieg razem ze ściąganiem kamienia i rzeczywiście zęby wydają się bardzo czyste, gładkie i dzięki pozbyciu się osadu także wydają się bielsze. Od dwóch lat używam szczoteczki sonicznej Philips Sonicare i szczerze mówiać nie mam potrzeby już piaskować zębów bo nie tworzy mi się w ogóle osad

Gość gość
ale to przeciez nie chodzi bielszy kolor tylko sciagniecie kamienia nazebnego by chronic zeby przed prochnica!!!!!!!!!!!!!!

Ja mialam czyszczenie zebow, w tym usuniecie kamienia, piaskowanie i lakierowanie- zeby byly gladsze, bez osadu, ale nie bielsze:) bylam prywatnie 180zl:)