Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z innej beczki czy ktoras z was mamy piaskowala zęby?

Polecane posty

Gość gość

Jaki efekt? Jestescie zadowolone? Chodzi mi tez o to, czy efekt jest widoczny golym okiem, czy tylko odczuwalny dla Was

Gość gość
odczuwalny a jakiego estetycznego oczekujesz?

Gość gość
Ja miałam usuwanie kamienia ultradźwiękami+piaskowanie. Koszt 150 zł. Różnica była spora. Sam zabieg bezbolesny (choć niezbyt przyjemny) ale później bolały mnie dziąsła. Efekt utrzymywał się około 6-8 miesięcy. Nie licz na hollywoodzki usmiech, jednak zęby są jaśniejsze o jakieś 2-3 tony (w zależności od tego ile osadu i kamienia masz na zębach).

Gość gość
Ja tez mialam, usuwanie kamienia plus piaskowanie. Dla mnie zabieg byl bardzo nieprzyjemny, piasek lecial mi do nosa, po zabiegu mialam go na calej twarzy... i ten smak... fuj. A roznicy zadnej. Teraz co jakis czas bola mnie zeby a przed tym zabiegiem nie bolaly...

Gość gość
Tak usuwam kamień i robiępiaskowanie regularnie co 1-1,5 roku, u mnie efekt widać rónież gołym okiem zęby są ielutkie bez osadu

Gość gość
Raczej nie powinno być efektu wybielającego chyba że się ma strasznie zaniedbane zęby. U mnie różnicy żadnej nie widać.

Gość gość
13.33 miałaś po prostu go wykonanego nieprofesjonalnie. Ja mam zawsze w zabezpieczeniu całej twarzy i nic nie m prawa polecieć do nosa, na twarz czy do oka. :-) Poszukaj lepszego dentysty