Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sharon1988

Moje ozdoby swiateczne recznie robi one FOTO

Polecane posty

Gość Sharon1988

Hej od niedawna bawie sie w rekodzielo I wykonuje rozne rzeczy z papieru itd. Chcialabym pokazac moje ozdoby swiateczne co o nIch sadzixie? Www.zapodaj.net/4e894eb65f519.jpg.html www.zapodaj.net/e1cc3eec13198.jpg.html www.zapodaj.net/27b064c21b962.jpg.html www.zapodaj.net/77fe8733bb72a.jpg.html www.zapodaj.net/ac6f2a7c665a8.jpg.html

Gość gość
Moga byc

Gość gość
Ja sie zastanawiam skad ten boom na rekodzielo.? Teraz kazdy ma w domu cos recznie robionego. Nie zeby to krytykowac ale ludzie coraz bardziej tesknia za naturalnoscia

Gość gość
Szału nie widzę

Gość bella  86
Bardzo ładne.

Gość gość
Raczej tego nie sprzedasz. Szału nie ma, d**y nie urywa

Gość gość
Mnie sie bardzo podoba :) bez mnóstwa p*****lek,ze smakiem,ladnie :) ja tez zajmuje sie rękodziełem,ale jeszcze swiatecznych dekoracji nie robię ,może w przyszłym tyg. coś sie u mnie z tym ruszy

Gość gość
Dzieki :) ja wlasnie nie lubie przepychu ale ludzie go niestety lubia co zreszta widac po tych postach. Nieraz widze jakie przekoloryzowane ludzie kupija i rece mi opadaja. Masz jakiegos bloga moze?

Gość gość
Ludzie jak sroki byle tylko sie swiecilo i mienilo:D

Gość gość
Nie ,nie mam bloga :) nawet bym nie miala czasu bo ciagle cos robie :D a najgorsze, ze czesto kilka rzeczy naraz,teraz np jem kolacje,buszuje w necie,slucham tv i az mnie rece swierzbia bo musze pozmywac gary ,a czeka mnie motylek z rajstop :p a ja nie moge sie doczekac

Gość gość
Sluchaj,rano tu ktos odswierzyl stary temat z dekoracjami,dużo fajnych linkow do stron i blogów, a także dziewczyny pokazywaly swoje praca zaraz znajde to wkleje link :)

Gość gość
Oooo dzieki za link :) tez obecnie robie kilka rzeczy naraz ale temat przepatrze;)

Gość gość
Bardzo fajne ozdoby ten ostatni stroik super! Masz reke do tego.ja tez ostatnio popadlam w manie :) robie bombki z tasiemek atlasowych :)

Gość gość
Dziekuje:) masZ zdjecie tych bombek ? Chetnie bym popatrzyla. Sorry za bledy ale pisze z tel I jesnoczeanie gotujebigos;D

Gość gość
Aha, to moje 3 pierwsze bombki atlasowe wiec moga byc nieidealne :) ale stram sie szybko dojsc do wprawy.

Gość gość
Ale ladne!!! I jeszcze ta choinka co za cudo!!!

Gość gość
Zaczynamsie czerwienic :) tebombki to banalna sprawa, choinka jest pracochlonna, ale wlasnie jak zobaczylam te Twoje stroiki to az pozazdroscilam :p szczegolnie tego ostatniego i chyba sama sprobuje taki zrobic :)

Gość gość
Bardzo ładne te stroiki

Gość gość
Wklejajcie jakies jeszcze te ozdoby

Gość gość
ja porobiłam stoiki z poinsecji i wieniec na drzwi także zrobiłam z kwiatami białej i czerwonej gwiazdy betlejemskiej <3