Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożecie w dobrze koloru włosów? ??

Polecane posty

Gość gość

Mam ciemnobrazowe włosy w kolorze gorzkiej czekolady. Nigdy nie farbowalam ich i zamarzyła mi się zmiana. Mam oliwkową cerę, zielone oczy, ciemne brwi, rzęsy i ogólnie ciemną oprawę oczu. Jaki kolor by mi pasował? Myślałam o rudości lub blondzie.

Gość gość
idź do fryzjera. Nie farbuj tym drogeryjnym gównem. Poza tym co ci po kolorze skoro wystarczy inny odcień i już będziesz wyglądała z tyłka.

Gość gość
Po latach farbowania odradzam. A jezeli chcesz tak bardzo to zmien odcień. Blondem zniszczysz sobie wlosy. I niewiadomo czy uzyslasz odcień ktory cie satysfakcjonuje. Rudosci? O ile lubisz. Polecam raczej henne niz farby chemiczne. Dobra henne, khadi ale oryginalna. Bo sa i "podrobki". Przynajmniej wlosow nie zniszczysz.

Gość gość
Mleczna czekolada, blond to kiepski pomysł przy oliwkowej cerze

Gość gość
blondy pasują paniom o ciemnej oprawie, idź w tym kierunku

Gość gość
Oczywiście, że zamierzam iść do fryzjera ale ciągle nie wiem jaki kolor chcę mieć? Dlaczego z tyłka?

Gość gość
Sombre też mi się podoba..

Gość gość
Oczywiście, że zamierzam iść do fryzjera ale ciągle nie wiem jaki kolor chcę mieć? Dlaczego z tyłka? x Bo jeżeli wybierzesz nie taki odcień jak trzeba to właśnie tak b.ędziesz wyglądać. Blond blondowi nie równy, poza tym jednej będzie ładnie w ciepłym blondzie drugiej w zimnym. Dobry fryzjer ci doradzi. ps. są farby, które nie niszczą włosów a pielęgnują je podczas farbowania, ale to nie te drogeryjne.

Gość gość
Moja fryzjerka uważa, że powinnam wybrać taki karmelowy kolor i o takim blondzie myślałam inny chyba będzie bardzo nienaturalnie wyglądać

Gość gość
Blond przy takich ciemnych brawiach i oliwkowej skórze to kiepski pomysł. Może zrób ombre na początek :) rudość chyba byłaby ok ale taka intensywna idąca w czerwony

Gość gość
Nom jakiś ciepły blond uszedłby ;) zimne blondy odpadają, bo przy twojej urodzie będzie sztuczny efekt

Gość gość
Spróbój bronde