Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ataki na Syrie tam sa tez niewinni ludzie i dzieci

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy ciesza sie, ze rosja bombarduje syrie. Czy ktos zdaje sobie sprawe z tego ze dokonywana jest kolejna rzez? Wsrod tych ludzi sa male dzieci :(

Gość gość
Dokładnie i nikt z tego powodu żałoby nie ma.Ludzie to jednak zmanipulowane istoty.

Gość gość
wojna to wojna, na niej nie ma sentymentów i wszystkie chwyty dozwolone nad nami Polakami nikt nie płakał gdy Niemcy i Rosja wzięły nas w dwa ognie Zachód miał nas w doopie dopóki im nie zaczął Hitler zagrażać

Gość gość
módlmy się o pokój na świecie

Gość gość
Myslisz ,ze strzelaja gdzie popadnie? To nie amerykance,którzy moga mimo dokladnych koordynatow i mimo zgloszen bombardowac przez pol gdz szpital :o

Gość gość
Putin placi 50mln ,za glowe terrorysty(ow)

Gość gość
mylisz się Przmysław, tam są ludzie tylko niektórzy mają chore umysły

Gość gość
Wszyscy ciesza sie, ze rosja bombarduje syrie. X Tak ciesze soe,że Rosja zaczyna robic porzadek tam gdzie koalicja tylko udawała przez niemal 5 lat,że coś robi. W tym czsie zginelo cwierc miliona niewinnych ludzi. To nie Rosja funduje poprzez zakup ropy PI. Na fejsie nikt nigdy nie solidaryzowal się z Syria ustawiając jej flage w profilowym.

Gość gość
Niestety innego rozwiazania nie ma. W tej wojnie obowiazuje oko za oko. Nie sadze zeby w obranych celach przebywaly kobiety i dzieci. Jedno wolec albo europa w nich albo oni nas wytna w pien,to nie sa ludzie to wyrachowani mordercy.

Gość gość
ŚWIĘTY PRZEMYSŁAW dziś tam nie ma ludzi żadnych tylko podludzie powinno sie tych wszystkich muzułmanów zrównać z ziemią najgorsze ścierwo to jest X Mylisz sie osiołku, wiekszosc islamistow juz stamtąd spertolila min. do Europy, a zostali najbardziej przesladowani Chrześcijanie.

Gość gość
W sieci juz kraza zdjecia dzieci zabitych przez bombardowanie. Naprawde was to nie rusza? Dlaczego oplakuje sie francuzow a Bogu ducha winne dzieci zabija sie majac na to przyzwolenie calego swiata? To nie ich wina ze urodzily sie w takim kraju, czy przez to nie maja prawa do zycia? To co sie dzieje na swiecie przeraza mnie.

Gość gość
Życie to życie. Wojna to wojna, tak jak ktoś napisał - nie ma sentymentów. Szkoda mi ogromnie niewinnych dzieci, niewinnych ludzi, zawsze cywile są największymi przegranymi wszelkich wojen. Żal mi ich, szkoda mi ich i bardzo współczuję, że spotkało ich takie piekło na ziemi. Ale co w związku z tym? Mają nie robić nic? Mają nie bombardować, nie atakować, nie bronić Europy? Tu nie ma OBRONY. Obroną w tej sytuacji może być wyłącznie atak. Przepraszam, wiem jak to zabrzmi. Ale mam dzieci, mam trójkę dzieci, żyję zagranicą, w jednym z krajów, w których muslimów jest masa, ludzie nie chcą ich tutaj. Jeśli mam wybierać wolna Syria zostawienie ich w spokoju, a oddanie tym samym moich dzieci i naszej, europejskiej cywilizacji w ręce tej dziczy - no to sorry, wybór jest oczywisty. Niech spieprzają do siebie, to nikt ich bombardować w imię obrony Europy nie będzie.

Gość gość
Kasa i żądza władzy rządzi.Tylko to się liczy.

Gość gość
18:23 Czyli co byś proponowała, bo nie bardzo kumam? Proponowałabyś zostawienie ich w spokoju, tak? Pozwolenie na to, by radośnie strzelali sobie do naszych dzieci? Nasze niewinne dzieci to już co innego? Ich ci nie szkoda? Koszuli zawsze bliżej do skóry. Szkoda mi niewinnych ludzi, ale to jest wojna.

Gość gość
Mysle, ze to jednak nie jest takie proste, to nie jest konflikt dobry Zachod i zli muzulmanie. Przede wszystkim muzulmanie zyja w piekle i gina z rak IS i tak to juz trwa od jakiegos czasu, sa miedzy mlotem i kowadlem. Biedni ludzie, ci, ktorzy jeszcze maja jakies oszczednosci probuja sie przedostac do Europy gdzie nikt ich nie chce, a ile biednych, chorych, ile sierot nie ma szansy na wydostanie sie z tego piekla? To, co bylo w Paryzu oni maja na codzien i to niestety ten cywilizowany Zachod przyczynil sie, ze jest tam taka, a nie inna sytuacja.

Gość gość
Mężczyźni zostawili tam [ Syrii, Iraku] swoje kobiety i dzieci i spierdzielili do Europy by żyć wygodnie na socjalu zachodu. Czy raczej nie powinni bić się o swój kraj i tam budować dobrobyt, tak jak to robiła przez lata Europa? Dlaczego mamy żałować i pochylac się nad tymi barbarzyńcami? Niech wracają do siebie i tam się tłuką, skoro nie podoba im się demokracja i nasze zasady.

Gość gość
Co ty bredzisz? Muzulmanie gdyby chcieli uciekac ratujac zycie to juz dawno mogli to zrobic w krajach osciennych rownierz muzulmanskich ale po co lepiej s*******ac do europy bo tutaj dostana wszystko co niezbedne do zycia tam dostaliby tylko ochrone zycia i na nic innego nie mogliby liczyc wiec nie uciekaja w obawie o zycie tylko ze zwyklego wyrachowania.

Gość gość
gość dziś W sieci juz kraza zdjecia dzieci zabitych przez bombardowanie. Naprawde was to nie rusza? X Jesteś pewien/a ,ze sa to zdjecia po ostrzale sil rosyjskich? 250 000 zginelo ,między innymi służąc jako zywe tarcze umieszczane w klatkach na dachach budynkow ekstremistów! Jakos nikt z was nie podnosił larum! Do kogo masz pretensje? Bo ja mam tylko do tych co to niesli tam "demokrację", a teraz to wlasnie przez nich giną ludzie.

Gość gość
Chcę przypomnieć tylko dla tych co nie znają historii własnego kraju, że Polacy podczas II WŚ gdy byliśmy atakowani przez Niemców i Ruskich, nie uciekali z kraju, tylko tworzyli ruch oporu i walczyli przeciwko najeźdźcom. Jeśli uciekali z Polski to po to aby na obczyźnie tworzyć polskie legiony i walczyć z innymi przeciwko Hitlerowi. A widzisz co robią muzułmanie? Uciekają do lepszego życia zostawiając swoich bliskich i przede wszystkim ojczyznę.

Gość gość
gość dziś x raczej szli po ropę, wprowadzanie demokracji było tylko przykrywką propagandową

Gość gość
Sram na muslimow. Im mniej tego bydla na swiecie tym lepiej. A wy lewackie gnidy lepiej sprawdzcie jaka macie plec.

Gość gość
Przecież napisalam w cudzysłowie :p

Gość gość
"Polacy podczas II WŚ gdy byliśmy atakowani przez Niemców i Ruskich, nie uciekali z kraju, tylko tworzyli ruch oporu i walczyli przeciwko najeźdźcom" - a zwłaszcza rząd i silni mężczyźni, zwłaszcza ci zamożni (odpowiednik dzisiejszych właścicieli smartfonów). Ci najwięcej walczyli za ojczyznę a jak już zmuszeni byli uciekać to tylko do miejsc, gdzie było bezpiecznie, nie do najbogatszych krajów. Dlatego mamy Sobieskich w USA, Potockich w Nowej Zelandii, Czartoryskich i Mickiewiczów w Paryżu itd. Bo Polacy mają honor i uciekają same kobiety i dzieci i to w pierwszym rzędzie najuboższe, a nie młode byczki ze smarfonami.