Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrocilam do bylego i jestem nie szczesliwa

Polecane posty

Gość gość

Bylam z chlopakiem on zerwał chodź ja tez juz nie chciałam byliśmy ze sobą ponad rok .od zerwania minely 4 miesiące przedwczoraj wróciliśmy do siebie nie poznaje go i nie umiem odnaleźć sie w tej sytuacji czasami napisze mi ze skarbie pomogę ci czy cos w tym stylu ale nie odpisuje caly dzień i czuje sie jakby tylko mi zależało i nie wiem czy ja juz zgupialam i jestem nachalana czy on ma mnie gdzies

Gość gość
piszesz że nazywa Cię skarbem? dziwne prawda?

Gość gość
to ten frajer co go walisz w rogi?:D:D obciagnij jego kumplom:D:D

Gość gość
odgrzewane kotlety są niedobre. nie wiem po co pakowałaś się w to drugi raz. ja marze o tym, żeby mój chłopak zerwał ze mną. ja nie mam odwagi sama tego zrobić. ciągle się łudzę miłościa bla bla. a gdyby on mnie rzucił, odetchnęłabym. już bym nie wrociła.

Gość gość
Nie masz odwagi??? A co Ci zrobi? Pobije Ci rodzine, czy wrzuci Wasze sex tasmy na fejsa? :D

Gość gość
no nic mi nie zrobi, ale to chodzi o te głupie rozterki, że może się zmieni. chociaż wiem, że tak nie będzie. nikt w naszym wieku się nie zmienia.

Gość gość
NIGDY nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, skoro świadomie się rozstaliście tzn że był do tego jakiś powód, a poza tym na świecie żyje mnóstwo wolnych facetów więc lepiej spróbować coś innego ;)

Gość gość
Te przysłowie jest głupie....

Gość gość
NIEszczęśliwy piszemy łącznie.

Gość gość
zwlaszcza, ze ludzie ten cytat bezsensownie powtarzaja... nie znajac jego prawdziwego znaczenia Nie wejdziesz dwa razy do tej samej rzeki -> rzeka po czasie nie jest juz ta sama rzeka, zmienila sie, wiec nie jest mozliwe wejsc dwa razy do TEJ SAMEJ bo ona juz jest inna (czyli nie jest mozliwe przezyc tej samej rzeczy jeszcze raz)