Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka8084

chce przytyc jestem za chuda !

Polecane posty

Gość chudzinka8084

Wiele osób pragnie schudnąć, na kazdym kroku ukazuja sie reklamy dotyczace cudownych diet. A ja marzę żeby przytyc... Mam 23 lata wzrost 168 cm i 51 kg. Nigdy sie nie odchudzałam, zaczełam chudnąć od 18 roku życia. Nie wiadomo dlaczego błyskawicznie zrzuciłam 7-8 kg i tak od 5 lat moja waga nie chce przekroczyc 51 kg. Mam bardzo chude nogi, rece, piersi tez zanikly. Gdziekolwiek pojde zawsze usłysze cos na temat swojej wagi. Jem wszystko, nie ograniczam się. Nie mam pojecia co robic.

Gość gość
A zdrowa jesteś? Jak tak to wyluzuj. Zbadaj się przedewszystkim (tarczyca itp). Ja mam 162 i 42 kg wagi. Też się nie ograniczam ;) Ale ogólnie nie jem dużo raczej, jem tyle ile mam ochotę. Chcę prztyć 2-3kg jedynie dlatego, że jak jestem chora to łatwo tracę wagę - a to jest niefajne. Ja przede wszystkim chcę uregulować posiłki (bo jem kiedy mi się zachce, głownie w nocy), zwiększyć zawartość białka w diecie (także poprzez odżywki) i znowu zacząć ćwiczyć.

Gość gość
Przebadaj sie na nadczynnosc tarczycy.

Gość gość
Aaa, też mi sporo osób dogaduje. Ale to baby raczej, od faceta chyba złego słowa nie słyszałam ;)

Gość chudzinka8084
gdy miałam 18 lat szybko straciłam z 8 kg z niewiadomych przyczyn. Nigdy nie bylam chudzielcem mialam ksztaltne ciało, takie w sam raz. Wszystko było na swoim miejscu. Nagle w ekspresowym tempie waga zaczeła spadac i tak sie utrzymuje do dnia dzisiejszego. Nigdy tez nie mialam problemów ze zdrowiem, rzadko jestem nawet przeziebiona. A o tej tarczycy to chyba warto zrobic badania. Jedzenie w nocy to u mnie normalka ;)

Gość gość
Ja akurat tarczycę mam zdrową (w sensie hormonów, bo i tak coś mi tam rośnie), jajniki mi średnio działają, ale mimo wyregulowania i tak jestem chuda. Tyle widzisz - ja zawsze taka byłam. Ty ostro schudłas więc musisz chyba poszukać przyczyny - inaczej nie da się przytyć. Ale i tak jest to mega ciężkie, ileś razy zaczynałam :D

Gość chudzinka8084
U ciebie jest to zapewne genetyczne już taką cię stworzyła matka natura. Chociaż podejrzewam jeśli już nie jestes mamą, że po dzidziusiu powinnaś trochę przytyć. U mnie waga spadła może to rzeczywiscie jest przez tarczyce. Ciekawa jestem tylko czy leczenie nadczynnosci w ogóle powoduje, że w można przytyc

Gość Ta która chce przytyć
Przyłączam się do pytania chcę przytyć 8 kg ;p