Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w Turcji na wakacjach Turkowie Was podrywali ? mnie bardzo

Polecane posty

Gość gość

jestem wysoką szczupłą blondynką , co chwile ktoś mnie podrywał

Gość gość
no i co w zwiazku z tym ? kazda blondynke podrywają w krajach gdzie wiekszosc stanowią mulatki czy inne ciemnoskóre

Gość gość
tak, mnie też bardzo podrywali

Gość gość
gość dziś racja, nie masz się czym chwalić przecież wszędzie podrywają blondynki tam gdzie większość stanowią ciemnowłosi

Gość gość
PODRYWALI??? :D Więc trzeba było ściągać majty! :D Niedługo wylądowałybyście w chlewiku,bo oni wiedzą jak z wami postepować! To PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI,nieprawdaż!

Gość gość
gość dziś bardzo śmieszne

Gość gość
Do gość 21.36.Poco ta gadka! Przecież dobrze wiecie o co chodzi tym oliwkowym smoluchom,a potem płacz i błagania o pomoc!

Gość gość
Aha,zapomniałem dodać to,jakby nie było mężczyzn z z naszych kręgów kulturowych.Wiem że każda egzotyka kręci,ale trzeba w życiu nieraz kierować się rozsądkiem a nie emocjami! Pa!

Gość gość
No i co ? Zeszłyście na ziemię!? :D

Gość gość
jeju, zazdroszczę Ci też jadę do Turcji, piszecie głupoty bo zazdrościcie Turkom urody, wiele z nich jest ok

Gość gość
oni to ciacha

Gość gość
Jasne... ,wasze otwory,kto wam zabroni,przecież jesteście wyzwolone! :D

Gość gość
wiadomo, że oni robią to tylko po to by zaliczyć., pewnie wielu z turystycznych miejscowości się tym trudzi ;)

Gość gość
wiele z nich jest ok? ha ha ha oni was chca tylko pie--/((/()/&%rd)(/&%¤#olic a za zone to biora cnotliwa w hustce na glowie dziewczyne.nikt takich ja wy nie chce za zony.a ze sie ogladaja za wami i was podrywaja to robia cale dnie bo im palka stoi.turcy chodza sobie do burdelow-tam pracuja polki ,ukrainki,nie jest drogo im isc do prostytutek.sa chlopaki ktorzy tylko na was poluja,nikt z nich nie bedzie sie w was angazowal.takich jak wy to oni maja co minute na ulicach.

Gość gość
mam znajomych turkow wiem co mowia i mysla o turystkach,wiem jak je zapraszaja na disco,i wiem co wlewaja im w drinki,wiem ilu facetow na plazy moze miec seks z taka nieprzytomna turystka.A wy myslicie ze oni was podrywaja!pekam ze smiechu

Gość gość
Piszecie głupoty bo zazdrościcie Turkom urody, w każdym kraju są ludzie dobrzy i źli, moja koleżanka jest żoną Turka i jest ok, mają dzieci są razem od wielu lat a moja inna koleżanka jest żoną Polaka i ciągle się kłócą , planują nawet rozwód, wiec myliście się bo są fani Turcy, którzy chcą mieć żonę Polkę i mają i takie pary są szczęśliwe, tak jak wcześniej pisałam w każdym kraju są ludzie dobrzy i źli bo byłoby załatwo gdyby w kraju A byli sami ludzie dobrzy a w kraju B sami ludzie źli ale najgorsze jest to że nie którzy myślą że tak jest, a jeśli chodzi o prostytucję to jest w każdym kraju

Gość gość
Nie, mnie podrywali Turcy, a nie Turkowie.

Gość gość
gość dziś racja

Gość gość
Masz się czym chwalić ,że beduin cię zarywal!!!oni za kasę bzykaja!!

Gość gość
Turcy są bardzo przystojni, podobają się Polkom, i my Polki im, oni nas szanują, szkoda że Polacy nie obrażając nas Polki i Turków na forum a co najgorsze robią to z zazdrości i wiele się o tym mówili, często Polacy obrażają Polki i obcokrajowców którzy są razem wymyślają głupoty, bo są zazdrośni lub są tr)olami i piszą głupoty z nudów

Gość gość
gość dziś dokładnie

Gość gość
Turkowie są bardzo przystojni :-) i kochają Polki :-)

Gość gość
Skoro oni tacy cool,to dlaczego tu o tym dyskutujecie a nie skaczecie po pałkach śniadych muslimów! :D Jaj was łiły swędzą to nic tylko używać!:D

Gość gość
gość dziś bardzo śmieszne, proste bo tam nie jesteśmy tylko tu

Gość gość
Turscy są super :-)

Gość gość
ąle te dziewuchy durne :O Polacy widać was nie chcieli skoro poleciałyście na Turasów. I czym się tu chwalić

Gość gość żona algierczyka
uff niestety w 99% jak widzą laske w mini strzelajacą oczami i rozdajacą usmieszki na prawo i lewo to na pewno sie zainteresuja w oczywistych celach. taka kobieta według ich kultury nie szanuje sie i jest chetna na niezobowiazujacy sex. tak turcy i arabowie sa bardzom przystojni i czasem biora za zone kobięte z innej kultury i bardzo ja szanuja ale najpierw ona musi sie sama szanować i to w ich standartach.tzn odpowiednio sie ubierać niekoniecznie w hijab ale bez mini gdzie widac majtki i bez dekoltów do pępka. nie pic alkoholu nie odpowiadać na zaczepki. nie szlajac sie po dyskotekach itp taka kobiete beda szanować i moga sie zdecydować ja poslubić i jesli ona bedzie szanowała jego kulturę i przedewszystkim religię(nie musi wcale przechodzic na islam) to sa oni znacznie lepszymi mężami niz europejczycy a juz na pewno lepszymi niz polacy. nie pija nie obrażają żon nie zdradzaja dbaja bardzo o dzieci isa rodzinni. oczywiście zdażaja sie jakies wyjatki niechlubne ale w ich kulurze jest to tak pietnowane społecznie ze raczej zadko sie to zdarza. jest to zupełnie odwrotnie niz podaja media i opisuja ksiązki nastawione na sensacje

Gość TakajaWercia
Ale oni nie lecą tylko na blondynki ale wszystko co sie rusza wiec nie wiem czym sie tu podniecać !

Gość gość
PISZĘ OSTATNI RAZ NIE BĘDĘ SIĘ POWTARZAĆ ! Piszecie głupoty bo zazdrościcie Turkom urody, w każdym kraju są ludzie dobrzy i źli, moja koleżanka jest żoną Turka i jest ok, mają dzieci są razem od wielu lat a moja inna koleżanka jest żoną Polaka i ciągle się kłócą , planują nawet rozwód, wiec myliście się bo są fani Turcy, którzy chcą mieć żonę Polkę i mają i takie pary są szczęśliwe, tak jak wcześniej pisałam w każdym kraju są ludzie dobrzy i źli bo byłoby załatwo gdyby w kraju A byli sami ludzie dobrzy a w kraju B sami ludzie źli ale najgorsze jest to że nie którzy myślą że tak jest, a jeśli chodzi o prostytucję to jest w każdym kraju

Gość TakajaWercia
normalnie tak zazdroszczę ze sie już popłakałam .... Dobrze nie pisz więcej bo sie powtarzasz