Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w Turcji na wakacjach Turkowie Was podrywali ? mnie bardzo

Polecane posty

Gość gość
sama piszesz głupoty i marnie prowokujesz, turcy chcą tylko zaliczać, zaliczać w*****ać ulżyć sobie zaliczyć kolejną pewnie nie pierwsza i nie ostatnią panienkę w danym turnusie, tyle! nie dopisuj do tego żadnej filozofii gdzie jej nie ma.

Gość gość
Wyciągnęłaś dwa skrajnie odmienne przypadki, które mają co właściwie dowodzić? Chyba twoją bezdenną głupotę. Turcy jak by mogli toby koze przelecieli, wystarczy pojechać do Turcji i się przekonać jakie to chamidła. Kto był ten wie, więc nie pieprz głupot.

Gość gość
jestem zona turka od lat.... zadnej relogii nie przyjelam , zyjemy normalnie w Turcjii

Gość gość
gość dziś Niedługo przyjmiesz. Biorąc pod uwagę to co się aktualnie dzieje na świecie, to chyba nie masz złudzeń..

Gość gość
nikt wam niczego nie zazdrosci! te wariatki ktore kochaja turkow/arabow/muslimow/niegeryjczykow-piszecie tak pieknie o nich jacy to oni wspaniali mezczyzni! A dlaczego nie piszecie jak bija te zony i dzieci prawie codziennie,jak sie znecaja nad zonami i dziecmi:p

Gość gość
wez slub z takim "kochajacym mezczyzna" i zobaczysz jak ci pomoze zmienic wizerunek twarzy i zabierze dzieci do Tunezji bez twojej zgody

W każdym kraju są ludzie dobrzy i źli. Zawsze trzeba uważać. Jeśli uważacie inaczej to jesteście tr)olami czyli osobami które specjalnie z nudów piszą głupoty lub zazdrościcie Turkom urody :-) !

Piszecie głupoty ( ktoś pisze że ja pisze głupoty , nie prawda, ta osoba pisze bo na to wskazują dowody) bo zazdrościcie Turkom urody, w każdym kraju są ludzie dobrzy i źli, moja koleżanka jest żoną Turka i jest ok, mają dzieci są razem od wielu lat a moja inna koleżanka jest żoną Polaka i ciągle się kłócą , planują nawet rozwód, wiec myliście się bo są fani Turcy, którzy chcą mieć żonę Polkę i mają i takie pary są szczęśliwe, tak jak wcześniej pisałam w każdym kraju są ludzie dobrzy i źli bo byłoby załatwo gdyby w kraju A byli sami ludzie dobrzy a w kraju B sami ludzie źli ale najgorsze jest to że nie którzy myślą że tak jest, a jeśli chodzi o prostytucję to jest w każdym kraju