Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie krzesełko do karmienia dla dziecka polecacie

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
fisher price rainforest

Gość gość
Ja mam Jitro Klasik z tacką, czyli czeską podróbę Stokke Tripp Trapp i jestem póki co bardzo zadowolona. Do niego mam wkładkę pomniejszającą z Ikei.

Gość gość
Elektryczne

Gość gość
W ogóle Czesi ostatnio na wszelkie sposoby podrabiają Stokke. Inny producent robiący podobne nazywa się Unize i też ma niezłą podróbkę, nawet chyba fajniejszą niż moja.

Gość gość
Najzwyklejsze z ikei. Mam drugie krzeselko dla porównania, firmy baby design. Było dużo droższe, ale jest okropne. Wielka kobyła, o którą ciągle się potykamy, okropnie trudno je wymyc (pełno w nim zakamarków). To z ikei tanie, małe, latwe do złożenia, umycia.

Gość gość
Chicco Polly Moze nie jest mal, ale bardzo stabilne i funkcjonalne

Gość gość
Też popieram ikeę-mają proste,lekkie i funkcjonalne krzesełko do karmienia.Łatwe do utrzymania w czystości.

Gość gość
W Ikei najfajniej wyglądało to Leopard, ale coś ostatnio go nie widać. Antilop mi się opatrzył.

Gość gość
A ile kosztuja te krzesełka z Ikei?

Gość gość
Tanio. Zobacz se na ich stronie. Tylko Kafe ci działa?

Gość gość
Antilop jest fantaastyczny w utrzymaniu i tani jak barszcz, ale moje dziecko w nim źle siedzi :( oraz nie ma podpórki pod nogi przez co w czasie jedzenia mu dyndają co nie jest ani wygodne ani zdrowe. U nas BLW i jemy razem - więc mała jednak spędza trochę czasu w krzesełku. My mamy Peg Perego Prima pappa zero3. Zalety: - jest superstabilne ale bardzo łatwo się przesuwa i przekręca, również z dzieckiem w środku. -Siedzisko - super wygodne, i nawet kiedy była drobniejsza siedziała w nim prosto i bardzo wygodnie. Jest profilowane i miękkie, ale nie śliskie bo nie jest pokryte ceratką tylko czymś w rodzaju skóry ekologicznej. - Ma regulowaną podpórkę na nogi - teraz jest w poziomie, jak mała urośnie, można będzie opuszczać. Można też regulować wysokość i odchylenie oparcia, ale z tego akurat nie korzystam -Uchwyt na tackę z tyłu - kiedy nie używasz można zawiesić, nie musisz szukać na nią osobnego miejsca - pierdółka, ale super wygodna! - pięciopunktowe pasy - mogę wyjść z pokoju i nie boję się, ze mi dziecko wyjdzie czy wypadnie z fotelika - stosunkowo proste do czyszczenia - tacka super, pokrycie siedziska zmywa się rewelacyjnie i nie przebarwia, ze względu na tę pseudoskórę -ALE są jednak zakamarki, to nie antilop który przetrzesz raz i jest super czysty WADY: - mimo wszystko przy czyszczeniu gdzieś tam zawsze są te zakamarki, nie zajmuje to dużo czasu, ale mimo wszystko -jest spore, ale to akurat nam nie przeszkadza, bo ma swoje stałe miejsce gdy stoi nieużywane - estetyka - bo to jednak plastikowa krowa. Mnie to się najbardziej podobają te skandynawskie minimale, co "rosną z dzieckiem" ale one były strasznie niewygodne! - cena - zwłaszcza w porównaniu z Ikeą :) W każdym razie jestem z niego baaaardzo zadowolona a córce jest w nim superwygodnie.

Gość gość
Moje dzieci jadły na kolanach u mnie, puszczałam im jakieś teledyski z netu przy tym, za nic nie chciały siedziec w krzesłku

Gość gość
Ja nie rozumiem tego, że ktoś uważa że rosnące z dzieckiem są niewygodne. Przecież nie jesteś dzieckiem, które w tym siedzi, więc skąd ci to przyszło do głowy? Sam Tripp Trapp jest na rynku od około 1970-1980 roku i wychowało się na nim całe norweskie pokolenie naszych rówieśników, którzy ponownie po nie sięgają po urodzeniu własnych dzieci, co chyba o czymś musi świadczyć... Gdyby faktycznie były takie niewygodne, to czemu istnieje około 50 podróbek lub podobnych krzesełek na całym świecie?

Gość gość
Szukam krzeselko dla 6 miesięcznego dziecka.jakie polecacie? Koleżanka ma baby maxi ale tacka jest za bardzo odsunięty od siedziska i dziecko nie sięga

Gość gość
najlepsze? zadne/ moja zadna z 3 dzieci nie miala krzeselka a po co? pzeceiz zaraz z tego wyrosnie i trzeba bedzie wyrzucic a tym przyczyniamy się do niszczenia lasów i zaglady swiata. kiedys nie było krzeselek,chodzikow,jezdzikow,srikow i dzieci zyły,ba! ludzkosc przetrwala. kupujecie tony niepotrzebnych rzeczy albo potrzebnych tylko na chwile albo bo kolezanka tez ma a potem zaraz wyrzucacie a potem się dziwicie ze jest takie zanieczyszczenie na swiecie, ludzie obudzcie się! czy lepiej ze ma się milion rzeczy bo to modnie? czy lepiej byc zdrowym i miec zdrowa szczesliwa rodzinę.

Gość gość
up

Gość gość
Chicco .... Stara sprawdzona firma krzesla stabilne

Gość gość
Najprostsze z Ikei.

Gość gość
UP

Gość gość
Chicco polly !!! Naprawdę polecam , teraz chyba są tańsze ja kupiłam za 389 zł w "wszystko dla dziecka"

Gość gość
a jakies tansze???do ok 250zł?sprawdzone??

Gość gość
tez zamierzam kupic ale nie wiem jaki

Gość gość
up

Gość gość
Ja mam też z Ikei i jak dla mnie jest idealne, bo łatwe do utrzymania w czystości, a swoja funkcję spełnia i jest tanie.

Gość gość
Ja też mam Chicco polly i jest ok

Gość gość
A czy możecie polecić jakieś tańsze 200 do ok 250 zł. ? .