Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś znalazłam starą ulotkę wyborczą Aleksandra Kwaśniewskiego. Eh to były czasy

Polecane posty

Gość gość

na działce babci w starych gratach i przypomnialo mi sie jak bylam mała, a Olek w teledysku skakał z murzynem Ole, Olek wygraj, na prezydenta tylko ty Ole, Olek dzisiaj wybierzmy przyszłość oraz styl :D to był rok 1995...minelo az 20 lat od tamtego czasu, masakra :) kiedys jakoś fajniej bylo, wszystko bardziej naturalne, nawet reklamy w telewizji , takie prymitywne, proste bez efektów specjalnych, bez sztuczek psychologicznych ;) mojej rodzinie wtedy tez zylo sie duzo lepiej, nie to co teraz

no też tęsknie za tamtymi czasami bardzo nawet jak se pocpam to czesto sie w nie przenosze wszystko bylo lepsze mimo ze nie bylo internetow, kompow, smartfonow. seriale, filmy, muzyka cos pieknego to bylo

Gość gość
lata 90 piekne czasy

Gość gość
nie tylko ty tak masz, tez mysle ze lata 90te to byl najlepszy okres Polski, ten dziki kapitalizm, to zachlyśnięcie się Zachodem, te wszechobecne reklamy i firmy które powstawały jak grzyby po deszczu, każdy chciał mieć firme, Drutex, Złomex itp :) Polska zmieniała się z dnia na dzień, a teraz mam wrażenie że stoimy w bagnie od lat, ciągle te z****** POPISY, tańce z debilami na lodzie, talenty, śpiewanie, sranie, pierdzenie, rolniki szukający żon, wszechobecne chamstwo, żądza pieniądza

Gość gość
Co teskni sie komuszku za dobrymi czasami :D

Gość gość
teraz są okropne czasy i uwaza tak co najmniej 50% Polaków