Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedzieliscie swojemu mezowi zonie ze odchodzicie

Polecane posty

Gość gość

I co było powodem by się rozwiesc? Nie wiem jak mężowi powiedzieć o rozwodzie gdyż ciągle sądzi ze ja żartuje mimo że ponad dwa lata nie kochamy się ,święta też spędzamy osobno i urlopy.

Gość gość
Ja dzisiaj powiedziałam ze odchodzę,dziecko aż plakalo 14l syn,mąż w szoku!

Gość gość
wykopałem żone z domu mojego rodzinnego domu. szybko nawet buty zakładała na ulicy

Gość gość
Za co ja wykopales?z dziećmi?

Gość gość
Ja swoją żonę uderzyłem otwartą dłonią w czoło jak wiedziałem, że już po ptokach. Nigdy wcześniej jej nie uderzyłem ale tamtym razem przegięła, nasz półroczny synek bardzo płakał i teściowa (moja matka) chciała go wziąć na ręce a ta szmata wolała żeby płakał wniebogłosy. Na drugi dzień chciałem o tym pogadać to jeszcze na mnie naskoczyła. Walnąłem w pusty łeb i poszedłem się napić. Jak wróciłem to już pakowała rzeczy i w końcu ojciec ją zabrał.

Gość gość
To pozbyles się kłopotu, my mamy wspólny dom ja się wyprowadzilam nie wytrzymałam kłótni....

Gość gość
22:57, o matce swojego dziecka mówisz szmata? Ty chvju złamany, żona nie pozwoliła twojej mamuńci wtrącać się do wychowania waszego dziecka, to ją uderzyłeś? Lepiej kobiecie i dziecku będzie bez takiego gnoja, a ty siedź z mamusią.

Gość gość
pewnie, że szmata. Matka powinna się kierować dobrem dziecka a ta PODŁA SZMATA pozwoliłaby małemu zapłakać się na śmierć. Żałuję tylko, że powstrzymałem siłę uderzenia i było to bardziej pacnięcie niż uderzenie. Z drugiej strony gdybym jej naprawdę przylał mogłaby już nie wstać:P