Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalonaniunia

MARZĘ O TRZECH K****ACH

Polecane posty

Gość napalonaniunia

Jestem taka spragniona. .marzę o trzech k****ach. Jeden w cipce drugi w pupci a trzeci w ustach. .:)

Gość gość
Tylko Tobie. Tylko Tobie dam, biała róże wszystko to co mam ooo. :*

Gość napalonaniunia
7:09 ktoś tu romantykiem jest. . :)

Gość gość
Najpierw winko, romantyczna kolacja a później ostre posuwanko: ):):):) taki jestem już

Gość napalonaniunia
posuwanko powiadasz hmm ale Ja pragnę z 3 napalonymi, ostrymi mężczyznami ;)..

Gość ondran
Tytttty romantyk ona chce pieprzenia z trzema a niee wydziwiasyy i k***s stoi jak tylko pomyślę ze suczka gdzieś jest napalona na k***sy

Gość napalonaniunia
ondran dokładnie tak jak mówisz, wyobrażam sobie jak dwóch stoi nade mną a Ja klękam i obciągam , ssam, lize jajka. .a trzec***atrzy jak pieszcze sobie cipke wibratorkiem aż soczki spływają i od razu wchodzi po same jajka w mokrą c**eczke i posuwa z całych sił. .

Gość IgOr23
Witaj. Ja również jestem napalony młody, wysportowany, a kolegów mogę załatwić nie ma sprawy. Najpierw wirtualnie byśmy poćwiczyli a później może w realu? Pozdrawiam

Gość napalonaniunia
7:31 to przyprowadz kolegów zabawimy się. . ;)

Gość IgOr23
Okk tylko tak o 14:00? Może być bo to trochę za wcześniej. Ale 14 pasuje Ci moją droga?

Gość napalonaniunia
oki nie ma sprawy. :):):) buzki ;*

Gość gość
Marzenia się spełniają.....

Gość gość
Miałam taki seks z mężem gdy byliśmy w narzeczeństwie. Po dwóch miesiącach jak oboje straciliśmy ja cnotę chłopak przestał być prawiczkiem sotykaliśmy się często u kolegi chłopaka w jego wolnej chacie. Ja chłopak i jego troje kolegów.Tyle co przestałam być dziewicą trafił się przypadkowo seks grupowy chłopak się zgodził a mnie pożerała ciekawość i również się zgodziłam. Przeżyliśmy kilku godzinny seks było warto. Od tego czasu chłopak stał się o mnie bardziej zazdrosny. Jedyny raz miałam okazję czuć jak to jest z innymi chłopakami. Czuć ich zapach i bliskość ciała oraz smak innych chłopaków spermy bo miałam po ich wytryskach w ustach by im kolejny raz stały do stosunku.

Gość gość
Ja nawet dwóch na raz nie widziałam......

Gość gość
Po dwóch naraz miałam dosyć - a z trzema nie potrafię sobie nawet wyobrazić.

Gość gość
co za żenujacy patologiczny zlodziej opowiadań 😭😠 ale taka prawda zona dziewica wali meza idiote po rogach 😴 a taka nie dziewica po kilku zwiazach doswiadczona zyciowo umi sie ****** 😴 i pragnie stabilizacji :P

Gość gość
Ja pragnęła o seksie grupowym kilku facetów i mąż. Doszło do takiego seksu lecz tylko facet i mąż. Było ciężko bo mąż znalazł faceta z bardzo dużym k*****m wiec gdy we mnie wchodził to mąż mnie przytula i był w pogotowiu gdybym chciała zrezygnować. Dałam radę ale początek był trudny nie potrafił wejść w cipkę mąż pomagał. Podczas seksu myślałam że ja rodzę tak mnie rżnał facet do końca na siłę. Ale nie chciałam przerywać bo po bólu przyszedł wspaniały i silny orgazm.