Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My matki nie chcemy 500 zł na dziecko

Polecane posty

Gość gość

Nie po to decydowałyśmy się na dzieci, żeby dostać 500 zł. Stać nas na dzieci, bo nie jesteśmy leniwymi damami omijającymi ciężką prac. Wolimy lepsze przedszkola, szkoły, nowe baseny itd

Gość gość
Ja liczę na tę 500 zł

Gość gość
Ja prdl to nie bierz i nie wypowiadaj sie w imieniu innych jak mozesz, bo ja chce. Typowy Polak jak nie daja, to zle, jak daja tez zle...

Gość gość
Dostaniecie ale po pysku a nie 500 zl. Ja sie nie zgadzam zeby dzieciorobom dawali pieniadze.

Gość gość
A ty sie skad wzielas?

Gość gość
Haha to, ze ty pracujesz nie znaczy, ze inne tez. Niektorych nie stac rzeczywiscie i beda sie cieszyc, a ty zamknij morde i dawaj ta kase na fundacje charytatywna, co masz kobieto za problem???

Gość gość
Ja mam jedno dziecko ale sytuacja finansowa jest ciezka u Nas. Nie moge pracowac, choroba mnie dopadla. Jak zmieszcze sie w kryteriach to bede sie starac. Do opieki nie chodze i nie ciagne kasy ile wlezie ale tego nie popuszcze. Patologia moze chlac, sie piertolic i rodzic dzieci tylko po to zeby socjal miec to czemu ja mam nie miec?! Bo mam tylko jedno dziecko? O nie! Tez jestem Polka, tez mieszkam w tym kraju i mi tez niech daja!

Gość gość
Autorko mozesz sobie nie chciec,to nie sa pieniadze dla ciebie tylko dla dziecka,jak uważasz,ze nie potrzebujesz to poprostu odłoż na lokatę i daj dziecku na start w dorosłość.

Gość paulaaaaaaaaaa899
Obiecanki cacanki ,a głupiemu radość :P