Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi faceci tez czasami zachowują sie jak dupki?

Polecane posty

Gość gość

Gdy jesteśmy pogodzenie i staram się byc bardzo dobra dla niego to ok, ale jak cos jest nie tak,przemienia się w dupka. Wczoraj kłóciliśmy sie,ponieważ przyszedł do domu,zjadl i zaczął grać. Wkurzyłam się, bo zapytałam co powinno byc ważniejsze po powrocie z pracy. Spędzenie ze mną i synkiem czasu czy gra? (syn zaraz szedł spać). Calkowicie mnie olał,bo to bylo bardzo agresywne pytanie, a on potrzebowal 20min na grę. Potem jeszcze wyszło, ze jak przychodzi z pracy zawsze wciskam mu syna, a on musi po zjedzeniu i graniu odpocząć, bo on w pracy nie leży tylko z********a. No i przecież on nie ma obowiązków w domu, mycie podłogi to nie jego działka. I jestem niewdzięcznicą,jak pójdę do pracy to wtedy docenię to,ze teraz siedzę z małym w domu. :D. A najgorsze jest to, ze troche przykrości spotkało mnie w tygodniu,popłakałam się od tak, musiałam dać upust emocjom, a on dalej zimnym tonem do mnie nadawał. Nie miał zamiaru mnie przytulic-nic. Skoro ja nie doceniam jego pracy to od dzisiaj nie zobaczy w szafie swoich czystych rzeczy ani obiadu codziennie. Moze on wreszcie doceni :D

Gość gość
Tak się kończę relacje gdzie szybko idzie się do łóżka zanim dobrze ludzie się poznają. Plaga XXI wieku

Gość gość
Nic się nie kończy. Nie napisałam,ze ciągle taki jest tylko,ze czasami zachowuje się jak zwykle cham jak nie on. Przed urodzeniem dziecka znaliśmy sie 6lat

Gość gość
Teraz zacznij bronić się i swojego Pana i władcę chamidła. Zamknij się i idź do kuchni przygotować się do robienia pysznego obiadu.

Gość gość
W plemiona. Nie dzisiaj obiadku nid będzie,moze troche mnie doceni :D

Ja bardziej obstawiam tekst w stylu "co Ty przez cały dzień robiłaś...itd.":D

Gość gość
W plemiona

Gość gość
Eh masz racje sakura_

Gość gość
Widziały gały, co brały. Tylko mi nie pisz, że się nie wiedziałaś jaki on jest albo, że się zmienił.

Gość gość
Nie martw się nie jesteś sama. Tez tak kiedyś miałam. Ale za każdym razem wspominałam to mezowi ze juz mam dość sie siedzenia w domu z dzieckiem. Sprzątania 24 na dobe. Najlepiej iść do pracy na 8 przyjść i mieć wszystko w d***e. Po jakim czasie mnie zrozumiał ale długo to trwało. Wtedy kiedy musiał zostać z fIev kim w domu, ugotować obiad posprzątać zająć się dzieckiem. Miał dość po paru dniach a jak tak się siedziałam 3 lata. Źle wspominam ten okres kiedy córka była mała. Dla Innych Kobiet To wspanialy Czas. Moja córka była ogólnie matudna i płaczliwa.

Gość gość
Dziewczyny! Ale przecież takich palantów wzięłyście sobie za mężów! Nikt na siłę nie zmusił was do małżeństwa z takimi facetami.

a ja rozmawialem jakos niedawno z jedna dziewczyna i ona wlasnie skarzyla sie na faceta kolezanki no i tak pytam, a jaki powinien byc facet zeby byl atrakcyjny. powiedziala ze powinien byc dupkiem, ale takim nie dokonca dupkiem. takim lekkim dupkiem i powinien uwazac zeby nie byc duzym dupkiem... :D:D hehe :P kobieca logika... :D:P

Gość gość
Hehe śmieszne ale prawdziwe. Wiem o co chodzi.

W moich oczach atrakcyjny facet dla odprężenia bzyka swoją kobietę a nie gra w gry:o a już tym bardziej ojciec.

Gość gość
A właśnie,ze się zmienił. Nie byl kiedys taki. Jak płakałam od razu mnie przytul. Nie zachowywał się jak pan i władca..