Gość gość Napisano Listopad 18, 2015 gość dziś [08:41] Od pewnego czasu noszę ponczoszki zamiast rajstop(jeżeli jest na tyle chłodno że trzeba), ato od pewnego zdarzenia.Otóż, byliśmy z mężem na imprezie w jednym znanym i wysokim hotelu.Zabawa przednia ale w końcu trzeba było wracać do pokoju.Miałam na sobie małą czarną i niestety rajstopy! niestety ponieważ po wejściu do windy (trzej panowie i dwie panie razem z nami) mój podchmielony mąż szeptem, ale chyba za głośnym, zamruczał: uwielbiam gdy nie masz majtek, i poczułam rękę na mojej pupie. Popatrzyłam na niego zalotnie i dałam całuska a gry ręka szybko wsunęła się pod sukienkę i poczułam TEN palec między nogami, oparłam sie o jego ramię stając w lekkim rozkroku by mógł mnie spenetrować. Podniecała mnie obecność obcych ludzi i musiałam się mocno natrudzić by nie jęczeć gdy palce natarczywie próbowały sforsować nylonową barierę mokrą o moich soków, bowiem zbliżał się orgazm! Wtedy winda się zatrzymała na naszym piętrze. Napalona pociągnęłam męża do pokoju i ledwo zamknęły się drzwi, zaczęłam rozbierać jego a on mnie. Ty perwersyjna świnko wyszeptałam mu do ucha podnosząc jego dłonie do swojej twarzy; i te niegrzeczne paluszki wysapałam i zaczęłam je oblizywać i całować..No i na szczęście miał zamknięte oczy i nie zauważył mojego zdziwienia, gdy nie poczułam na jego rękach zapach swojej c*pki. Gdy do mnie dotarło co się stało,Prawie zemdlałam... i o mało nie odgryzłam mu palca od orgazmu jaki przeszył moje ciało.Kochanie- jęknęłam- od dzisiaj noszę tylko pończoszki. Ico jeszcze? sapnął, łapiąc mnie za pośladki. I zawsze czystą i gotową szparkę ! Tak,dla mnie ech, i co jeszcze kochanieee.Zamknęłam mu usta pocałunkiem i pomyślałam: Drugą dziurkę też muszę mieć czystą! I na wspomnienie tego że drugi palec wwiercał się w windzie w ...no tam to miałam kolejny orgazm! Uwielbiam windy i tłok na ruchomych schodach.. ale to już inna historia.Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach