Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spacer w taką pogode?

Polecane posty

Gość gość

Chodzicie jak jest taka wichura?

Gość gość
jak uwielbiam spacery, tak wyszłam i myslalam, ze mi łeb u d***e urwie. Wiec chyba odpowiedz juz padla hehehe

Gość gość
Ja weranduję dziecinkę:)

Gość gość
* u d**y :))))))

Gość gość
Moj)się nie da oszukać :-) chętnie bym wyszła ale tak wieje ze mam wrażenie że komin urwie :-)

Gość gość
psa wpuscilam do kotłowni, bo mi go szkoda, a dziecka nie weradnowalabym, ale co kto lubi

Gość gość
ano właśnie - tak się niektóre pienily ze dziennie trzeba na spacery. ale jak tu chodzić z 2miesiecznym niemowlakiem w czasie ulewy i to jeszcze bez celu bo przecież na zakupy nie bo w marketach chorzy ludzie :)

A ja wyszłam z córką . Akurat nie padało i całkiem ciepło bo 12 stopni dziś . Fakt wieje ale to nie powód żeby dziecko w domu kisić. Trzeba hartować dziecko. Moja bratowa oczywiście dała mojej mamie do zrozumienia że wieje i żeby z jej dzieckiem nie wychodziła, ona nie ma pojęcia o o tym że trzeba wychodzić na dwór w każdą pogodę , kisi dziecko w domu a potem wiecznie zasmarkane i chore

Gość gość
Byłam owszem. Jestem z tych matek, ktore zawsze i wszedzie wychodza. Ale z jednego tylko powodu.Mam dwoch synow, bardzo aktywnych.Z nimi nie mozna wysiedziec polowy dnia w domu a co dopiero caly!! Dziecko sie przewietrzylo, ladnie spi teraz.

Gość gość
kazga pogoda na spacer jest dobra :) jesli ktos nie ma ochoty wyjsc, to znajdzie powod, ze pogoda nie taka, ze pada, ze slonce i bla bla bla teraz pora by hartować siebie i dzieciaki na spacer!!!!

Gość gość
U mnie nie ma wichury tylko "pada" na przemian z "leje", ale wychodzę. Mam taki nylon na wózek Tullsa, który jest świetny na deszcz i śnieg, a sama wkładam kalosze i płaszcz z kapturem na kurtkę. W deszcz jest najlepsze powietrze.

Gość gość
Mi deszcz na spacerze też nie przeszkadza ale jak tak bardzo wieje to nie wychodzę. NIe dlatego, ze boję się że dziecko zmarznie ale dlatego że dla mnie spacer w taką pogodę to żadna przyjemność bo wieje że mam wrażenie że głowe urwie :D

Gość gość
A ja właśnie odwrotnie - jak pada to nigdzie się nie ruszam :D co to za przyjemność jak wszędzie kałuże, a dziecko i tak pod folią - bez sensu. Wiać może, ubieram kurtkę a młodej zakrywam budę i heja :)

Gość gość
nie polecam,wlasnie wrocilam ze zdarta skóra na rekach i nogach przewrocilam sie, dobrze ze dziecku nic sie nie stalo-bylo w wózku i nie upadlo ze mna:/

Gość gość
Ja dziś byłam na spacerku. A jak za bardzo wieje i pada, to wystawiam małą na godzinkę na balkon. Akurat jest daszek i wieje z drugiej strony, więc na balkonie nie czuć wiatru, a mała uwielbia świeże powietrze. Tylko po pobycie na dworzu potrafi pospać 3 godzinki. Mała ma 4 miesiące.

Gość gość
Dajcie spokoj u mnie cieplo ale tak wieje ze to jest po prostu niebezpieczne, po ulicach wszystko fruwa, jak wpinalam dziecko do auta to tak w leb oberwalam az wszystkie gwiazdy zobaczylam W taka pogode nie wychodze, nie mam ochoty czyms oberwac

Gość gość
Moj syn jak wyjdzie i mu za mocno wieje to sam mowi ze wracamy do domu. To mam go na smyczy ciagnac? Ma 2 lata.

Gość gość
Nie wyszłam z dzieckiem, nie dlatego, że może zachorować, tylko dlatego, że jest niebezpieczne. Niedaleko nas jest kilka budów, sporo drzew, różne rzeczy latają w powietrzu. Może u niektórych z Was jest spokojniej.

Gość gość
Nie, podczas wichury lub deszczu psa bym z domu nie wygoniła, więc tym bardziej nie będę z 2-mies. dzieckiem wychodzić.

Gość gość
u mnie nie wieje ale pada :/ w deszcz nie wyszlabym ..jutro podobno ma sie pogoda polepszyc .