Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na prezent pod choinkę dla 13 latki? Co kupujecie dla swoich nastolatków

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. To moja bratanica i nie mam pojęcia co by ucieszyło dziewczynę w tym wieku? Co kupujecie swoim nastolatkom pod choinkę?

Gość gość
a nie możesz jej podpytać? albo jej rodziców? dzieci w tym wieku to już nie wierzą w Mikołaja, więc spokojnie możesz ją zapytać co by ją ucieszyło pod choinkę

Gość gość
Ja już dawno kupiłam, żeby nie przepłacać. Bieliznę z KappAhla z wyprzedaży (majtki x5 i staniki x3), bluzę z kapturem z Croppa, słuchawki Skullcandy z TK Maxxa, skarpety z takich jakby miękkich nitek z Cubusa (przepłaciłam za nie), farby fluo brokatowe z Ikei, Malteasersy i Jelly Beans bo lubi. Zastanawiam się jeszcze nad piżamą, ale te co mi się podobają z Reserved są za duże, bo to normalna kolekcja damska i jakimś pachnidłem z Rossmanna. Z tym, że to moje dziecko dlatego tyle osobistych rzeczy. Jakbym kupowała obcemu, to pewnie były by to max 2-3 rzeczy i bardziej neutralne (bez bielizny, skarpetek itp.)

Gość gość
W tym wieku to faktycznie ciężko coś wybrać. Ja swojej bratanicy daję bon do empika i wykupioną 1 lekcję jazdy konnej.

Gość gość
Moja chce depilator. Podoba jej się taki najmodniejszy w stylu ombre - przechodzące kolory, panasonica. W sumie prezent praktyczny a i mi się przyda, więc nie narzekam ;)