Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic z trzylatkiem w domu

Polecane posty

Gość gość
Zabawi go to 5 minut i po wszystkim. Ja się zabawkami wymieniam ze znajomymi bo inaczej byśmy nie wyrobili wszyscy finansowo na te zabawki :D lubi ze mną sprzątać. Wiadomo, że muszę poprawiać, ale ma zajęcie na dłużej przynajmniej tyle. Kucharz z niego nie wyrośnie bo nie interesuje go wcale co ja tam w kuchni robię. Jak jest zdrowy to w przedszkolu ma spacer i po przedszkolu conajmniej godzinę jesteśmy na dworze. Więc i w domu jest inaczej bo energia spozytkowana, ale teraz to jest dramat po prostu. Żeby ugotowac obiad muszę go przed tv posadzić bo inaczej bez kontroli chałupę by rozniosl albo co gorsza zrobiłby sobie krzywdę...

Gość gość
Ja ostatnio w lidlu kupiłam duży domek z tektury do składania i kolorowania są dla chłopaka i dziewczynki moja mała lubi w nim siedzieć i bawić się w domek

Gość gość
Ja kupiłam domek tekturowy do złożenia i malowania w lidlu córka maluje i bawi się w środku

Gość gość
Przepraszam dwa razy to samo napisałam

Gość gość
ktoś wie czy w lidlu sa jeszcze te domki?

Gość gość
Kosztuje 30 zł dla chłopaka jest z robotami a dla dziewczynki z syrenkami i rybkami ja kupowałam w niedziele i są jeszcze u mnie w sklepie

Gość gość
Ja bym je posłał do przedszkola i poszedł do pracy. Naprawdę! W przedszkolu dziecko ma okazję pobyć z innymi dziećmi, zdobyć wiedzę jak zachowywać się wśród rówieśników. Siedząc w domu dziecko niczego się nie nauczy. Więc jeśli Cię przekonałem i szukasz przedszkola, to polecam Ci Bajeczkę w Warszawie ;)

Gość gość
Wyszukać ciekawe zabawy, choć do tego trzeba również mieć talent. Sprawdź na www.utalentowani.pl, może coś znajdziesz ciekawego.