Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w połogu, znajoma chce organizować rozrywki dla mojego męża.

Polecane posty

Gość gość
Kolejny mąż niemota,co go zonka musi bronić przed babami????hahaha..,nie wiem kto głupszy, Ty czy on...

Gość gość
gość dziś Oj, oj, nie mów hop. Moja znajoma, przykładna żona, osoba wierząca, praktykująca, ciepła i rodzinna -no ideał, mająca aytakcyjnego, wiernego męża, także miała od lat PRZYJACIELA. Czasem współne piwko, rozmowy, wygłupy. Aż w końcu po wielu, wielu latach, chyba kilkunastu ZDRADZIŁA Z NIM MĘŻA. Mało tego, stwierdziła, że jego także kocha. On teraz się rozwodzi -ale nie dla niej, po tej ich zdradzie znalazł sobie jakąś jeszcze inną kobietę. Też kiedyś był przykładnym mężem i "tylko się pryjaźnił".

Gość gość
Gdzie wy takich chłopów znajdujecie, których nie jsteście w stanie przewidzieć w najbanalnijeszj sytuacji.Nei pojmuję gdzie prblem, gdytyby nawet ta wymyśłna znajoma takki miała plan, to normalny face w życiu na takie głupoty się nie wkręci.

Gość gość
Skad Wy tych chłopów bierzecie?zniewiesciali, bez własnego zdania. No chyba to facet powinien powiedzieciec "koleżance" gdzie jest jej miejsce?????

Gość gość
Idiotko, ale Ty jesteś SIOSTRĄ faceta S I O S T R Ą, nie koleżanką. Widzisz subtelną różnicę???? A Autorce widać to przeszkadza, skoro założyła temat.

Gość gość
12:15 prostaczka

Gość gość
A może Tobie by pomogła, o Twój relaks zadbała, dzieciakiem się zajęła, skoro TAKA "DOBRA"???

Gość gość
Bo z mężem autorki jest coś nie tak,niestety. Powinien tej pani powiedzieć ,że nie jest zainteresowany.Ale jeśli się na męża bierze peeeezde nie faceta,to trzeba to robić za niego??? Jakas masakra

Gość cołko prowda
gdaczecie jak potłuczone, że "są takie baby, są takie baby" i co z tego, że są? Najważniejsze chyba coten facet w tym wszystkim zrobi. czy wy myślicie, że tylko ta trzecia osoba ma coś do powiedzenia? Serio macie aż tak nieudane małżeństwa, że byle kto może wejść wam z buciorami? Mój by powiedział, że znajoma jak chce mu pomóc to może przynieść nam obiad, zrobić zakupy i posprzątać w domu, a do kina z żoną sobie pójdzie. No ale jeżeli wy macie frajerów to trzęście się dalej jak galarety żeby wam te wasze portki w świat nie wybyły. Owszem my się bawimy czasem osobno ale cały połóg to był dla nas taki intymny rodzinny czas ani myśleliśmy o jakichś piwkach ze znajomymi. Przecież ten noworodek jest tylko na chwilę, chcielismy sie tym nacieszyć, bo to uciekło w mig! a na imprezy zawsze zdążymy.

Gość gość
noworodek jak ma ciepło sucho i jest najedzony to śpi xxx nie każdy, mój wisiał na piersi bo lubił ssac dla samego ssania, a głodny nie był, bo mleko wypuszczał bokiem, odebranie piersi skutkowało rykiem, wiec byłam tak uwiązana przez 8 tyg.

Gość gość
Monika była jego koleżanką z pracy, a jej ingerencja w ich życie sięgała tak daleko, że nawet pisała jej wniosek o macierzyński i ten mąż przynosił do podpisania. Ta moja sąsiadka z sali chyba by nie dała rady bez Moniki.

Gość gość
prostaczka wyzywa od prostaczek następna wie wszystko o życiu ach kafeterio kochana gdzie te dziołchy no gdzie takie durne i głupie

Gość gość
dziś 12:15 prostaczka Ja jestem prostaczką no i ok możesz sobie pisać bo wiem że nie jestem :-p za to wiem ze ty jesteś idiotką zapytasz dlaczego ? bo się dajesz prowokować jak gęś jak zresztą większość tutaj :-p no i dlatego nikt nie traktuje serio tego forum:-D .

Gość gość
Delikatnie?Ha no je błam :/ ja bym w mordę babie dała a mój mąż nie poszedł by na takie coś facet teraz jest ci w domu potrzebny

Gość gość
12:19 nawet jak nie ma opcji zdrady to pewne zachowania i tak nie są ok. Patrz w górę na zachowanie znajomej autorki. Nie tematyką samej d**y człowiek żyje

Gość gość
delikatnie to ja bym powiedziała "odp*****l sie",a Ty delikatniej chcesz? prowo

Gość gość
Prowo jak nic ale jezeli nie to wez pogon ta dziadowe bez zadnych subtelnosci! Meza zagon do roboty i to natychmiast to mu tez rozrywki przejda. Niech ogarnie dom i cos prostego ugotuje. Czytac chyba umie? to mu daj przepis i niech sobie radzi. Nie padniecie jezeli zjecie prosty posilek. To przeciez jego dziecko tez, no nie? Swoja droga czy wy tu wszystkie jestescie importowane z 19 wieku? Z jakiej racji sprzatanie, gotowanie i caly dom ma byc na glowie kobiety w pologu? Ojciec ma pomoc i juz, sa w tym wszystkim we dwoje! A o rozrywkach pomysla wspolnie jak dziecko troszke podrosnie i ona sie lepiej poczuje.

Gość czarna wisienka
podnosze temat.moze i prowo ale takie kobiety ISTNIEJA...jak bylam kiedys z takim facetem,mialam tez kolezanke.pewnego dnia on siedzial u mnie i ona przyszla.normalnie PRZY MNIE BEZ SKREPOWANIA obsunela sobie ramionczka stanika i bluzki(bylo lato) i poprosila go o masaz!!!!!!!! dlatego ja jestem w stanie chyba we wszystko uwierzyc:O

Gość gość
obrzydliwe niektore baby.a mowia ze to facet zawsze okazji szuka.

Gość gość
Idiotko, ale Ty jesteś SIOSTRĄ faceta S I O S T R Ą, nie koleżanką. Widzisz subtelną różnicę???? A Autorce widać to przeszkadza, skoro założyła temat. xxxxxxxx Czego się unosisz? Dziewczyna zapewne odniosła się do wpisu osoby, która pisała o sąsiadce ze szpitala, której mąż zadawał się z niejaką Moniką.

Gość gość
z tym masazem to juz hardcore

Gość gość
to ten chlop nie ma jezyka w gebie, a po drugie ma duzo rozrywki przy dziecku, niech za robote sie wezmie, po trzecie to PROWOKACJA bo nikt nie moze byc tak glupi jak autorka i jej maz.

Gość gość
Autorko czy to Ty założyłaś kiedyś ten temat o znajomej, która chce wynająć u was pokój?

Gość czarna wisienka
do kardulaki podobno zrobilam spojrzenie zawodowego zabojcy:P oczywiscie zadnego masazu nie bylo,moj byly stwierdzil,ze ona ma cos z glowa nie tak...ale jak juz ja pozniej widzialam to jej powiedzialam co o niej mysle.ona natomiast nie widziala w tym niczego zlego.

Gość gość
Są takie kobiety, jedni faceci ulegają, inni opędzają się od takich. W obu przypadkach psują krew.

Gość czarna wisienka
oj sa sa...dlatego doszlam do wniosku,ze im mniej kolezanek tym lepiej.taka prawda.ja bym sie ze wstydu pod ziemie zapadla jak bym miala przed facetem kolezanki obsuwac koszulke i stanik i prosic o masaz.rzeczywiscie trzeba miec cos nie tak z glowa.

Gość gość
WŁAŚNIE. Ciekawa jestem co mają w głowie takie babki. Chcą się dowartościować kosztem żony/partnerki?

Gość gość
gość dziś -Hej, jestem tutaj :) Nie jestem Autorką tego tematu, w którym się wypowiadamy, ale założyłam ten o którym piszesz. Na razie mam spokój, bo nasza znajoma przestała się do nas odzywać ;)

Gość gość
Powiedz znajomej żeby zajęła się swoim facetem a o swojego zadbasz sama.serio pogoniłabym babę żeby zajęła się swoim życiem a nie się wtrynia w cudze.