Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabieg Icoone Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Korzystałyście z zabiegu Icoone na ciała i twarz? Bo ja właśnie się przymierzam. Sporo czytałam, podobno to fajny zabieg. Macie jakieś sprawdzone miejsce?

Gość gość
Korzystam z Icoone na ciało, do twarzy tez się przymierzam. Zabieg działa leczniczo na skórę. Moim głównym problemem był cellulit. Miałam też bliznę po operacji. Zabieg naprawdę pomaga! jeśli jesteś z okolic Bemowa, to idź do Kliniki Urody na Bolkowskiej. Miejsce jest sprawdzone, ja byłam tam z polecenia.

Gość gość
Ciekawe czy te zabiegi sa bardzo drogie?

Gość gość
Tanie nie są...

Gość gość
A nie jest lepsza endermologia? Na Ursynowie w Klinice Odchudzania mają teraz promocję na endermologię właśnie. czytałam pozytywne opinie i nawet zastanawiałam się, czy nie kupić sobie w prezencie świątecznym karnetu na te zabiegi.

Gość Dżastins
Ja robiłam zabieg Icoone w She Day Spa faktycznie jest trochę droższy od endermologii ale warto dla takich efektów, zatrzymuje mi się woda w organizmie po kilku drenażach na tym urządzeniu od razu poczułam się lżejsza o conajmniej 5kg :). No i oczywiście pani Ewa rozbijała mi tkankę tłuszczową na udach i pośladkach i wymodelowała moje boczki.

Gość gość
Zrobiłam sobie serię zabiegów na twarz Icoone. Jestem po 5 i już naprawdę super to wygląda. Najfajniejsze jest to, że na Bolkowskiej faktycznie mają często promocje, więc jak się poczeka, to można mieć pakiet sporo taniej. Więc bardzo się opłaca. Wolę takie zabiegi od nakłuwania..

Gość gość
To Icoone można tez sobie na twarz robić? Ja jakoś zawsze myślałam, że to jest zabieg na ciało. I co, jesteś zadowolona z efektu końcowego? Ile zabiegów wzięłaś w sumie? Polecasz tą klinikę na bolkowskiej?

Gość gść 21
Patrzcie! znalazłam ciekawą wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania według miast. Łatwa w obsłudze. Musicie tylko wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wybrać salon kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość gość
Jeżeli chodzi o redukcję cellulitu i poprawę kondycji skóry to na mnie najlepiej działa bańka chińska i na takie zabiegi chodzę do mojej zaufanej kosmetyczki z salony na Warszawskiej Sadybie w tym salonie www.monicstudio.pl.