Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukala mnie

Polecane posty

Gość gość

Poznalem pewna dziewczyne nie powiem zakochalem sie tylko o dziwo na 2 spotkaniu wylondowalismy w łozku o dziwo zaszla w ciaze w ktora nie do wiezalem poprostu myslalem ze to nie moje dziecko ale ona byla taka ze wkrecala mi w kolko ze moje ja czulem ze nie moje krecila z terminami i kat po 7 miesiacach prawda wyszla najaw ze to nie moje tylko poprzedniego partnera ktorego poznala i nic onim nie wiedziala tylko jak ma na imie i w jakimmiejscu pracuje malo tego jest zonaty ma 2 dzieci i jak ona zaszla w ciaze to nie okazywal zainteresowania. poczulem sie oszukany bo sie oswiadczylem pracowalem po 24godz zeby miec dzien wolny ze by sie z nia spotkac, malo tego ja znalazlem tego frajera po to ze by placil alimenty ona nic nie wiedziala jak ma na nazwisko gdzie mieszka itp. wymigiwal sie od alimentow alimenty placi po cichu ale jestem taki zdenerwowany ze chcem zlozyc donos do mopsu ze pobiera kase z mops i alimenty od niego dlaczego bo mnie oklamala i chciałbym ze by jego zona sie owiedziala jakim on jest a ona ze by odpowiedziala za moja krzywde bo naprawde kochalem i kocham ja ale za duzo zrobilem dla niej a ona mnie skrzywdzila CO WY BYSCIE ZROBILI NA MOIM MIEJSCU

Gość gość
wrócilibyśmy do szkoły (podstawowej) i nauczyli poprawnie pisać w języku polskim