Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzela018

Jakiego chirurga plastycznego polecacie ??

Polecane posty

Zależy mi na chirurgu najlepszym w dziedzinie nosków. Ogółem, chciałabym się dowiedzieć od osób które przeszły operację korekcji nosa, a szczególnie takich które miały operację zwężenia całego nosa. Tzn. Zależy mi, na zwężeniu nosa w całej linii, a dokładniej mówiąc od początku nosa ( od oczu) do samego czubka... Mój nos jest po prostu za szeroki i chciałabym właśnie się dowiedzieć od osób które także miały szeroki a teraz mają ładny zgrabny wąski nosek. Wiadomo, że chce najlepszego chirurga, ponieważ słyszałam, że przy zwężaniu nosa jest bardzo możliwe że będą komplikacje tzn krzywy nos, zapadnięty itd a raczej nie zbyt szybko było by mnie stać na poprawki dlatego doświadczone osoby proszę o pomoc. Pozdrawiam :)

Gość Marinta
Możesz sprawdzić sobie tę klinikę chirurgii plastycznej - http://www.lineacorporis.pl/ . Znajdziesz tutaj bogatą ofertę zabiegów, które myślę, że w ostatnim czasie stają się bardzo popularne.

Gość gość
ja mam bardzo duże zaufanie i cenię sobie doktora Piotra Osucha, od niedawna przyjmuje na Puławskiej w Warszawie. Jest naprawdę świetnym specjalistą.

Gość gość
Ja osobiście nie robiłam takiej operacji, ale widziałam efekty u koleżanki i byłam bardzo zaskoczona pozytywną zmianą w jej twarzy Ona robiła u http://arkadiuszkuna.pl/

Gość gość
Ja z doświadczenia wiem, że jeśli chodzi o chirurgię plastyczną świetnym specjalistą jest dr Piotr Osuch, on jest naprawdę świetny i ma super podejście do pacjentów.

Gość patii88

Mnie odstające uszy zoperowała świetna chirurg plastyczna Dorota Żukowska, byłam w Łodzi w klinice Dermed. Nowoczesna klinika, miły personel, wszystko przebiegało zgodnie z zamierzeniem. A efekt końcowy super. W końcu mam nos o jakim marzyłam od dziecka

Gość Kamila

Ja powieki poprawiałam u dr Wacławowicza w szpitalu orthos w Komorowicach. Świetny specjalista, szczerze polecam, jestem bardzo zadowolona z efektu