Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długa przerwa bez seksu

Polecane posty

Gość gość
Niezły bajer 16 razy w 12 dni i to po pierwszym razie tak od razu po zerwaniu błony dziewiczej. Naprawdę niezły kit.

Gość gość
30 lat. Pierwszy raz w wieku 17 lat. Przez 10 lat regularny seks. Od trzech lat zero seksu. Da się żyć. Częsta masturbacja załatwia sprawę. Mam kilka zabawek. Polecam nałożyć prezerwatywę na kolbe kukurydzy i odlot murowany. Super doznania.

Gość gość
20 lat. Pierwszy raz w wieku 16 lat. Przez dwa lata regularny seks od dwóch lat sama się zaspokajam.

Gość gość
Mam 47 lat. pierwszy raz w wieku 21 lat. Od 6 lat zero seksu z mężem. Na początku było ciężko wytrzymać, wkładałam sobie co tylko miałam pod ręką. Codziennie się masturbowałam. Chodziłam wiecznie niezaspokojona,nawet kilka razy namówiłam siostrę na wspólną wzajemną masturbacje ale ona wróciła do Stanów i się skończyło. Teraz moje libido zmalało i jest okey. Wystarczy mi 4-5 razy w miesiącu samotnej masturbacji nawet bez żadnych gadżetów. Jak sobie pomyślę że robiłam to z siostrą, albo w publicznych miejscach to trochę mi głupio.

Gość gość
Kolbe kukurydzy?! Ty chyba masz autostradę zamiast szparki. Masakra.

Gość gość
Jestem sama od roku, wiadomo że się masturbuję. Wątpię by któraś kobieta samotna tego nie robiła, jeśli wiele masturbuje się dodatkowo przy normalnym współżyciu.

Gość gość
Da się żyć bez seksu.

Gość gość
Tylko czemu tego nie zmienić?

Gość gośćbledny
Ja to zyje bes pszerwy bez sexu a dobje kiedys juz40 w ajencji nielicze choc tam tz raz na rok czasem czescjej ale jak zajade to by chcisl juz znow leciec,da sie zyc i tak ale czasem mysle zeb mial bron to lepjej juz palnoc odraxu w lep!!!

Gość gość
A może sznur?

Gość gość
Da się żyć. Już dwa lata bez seksu. 23 lata.

Gość gość
Nie da się. Ja wytrzymałam prawie 3 miechy i musiałam znaleźć sobie faceta.

Gość Kubawwa
Natury się nie oszuka. Seks , wspólna lub samotna madturbacja robija napięcie , daje uczucie spełnienia. Wiec wg mnie cieżko wytrzymać bez ... Najdłużej wytrzymałem bez seksu 2tyg. A bez masturbacji chyba ze trzy dni. Wspólnej z kobietą czy samotnej ;) Jak coś jest napięte to trzeba to rozładować , znaczy napięcie i pociąg ochoty na KOBIETE ;)

Gość gość
30 lat, pierwszy raz w wieku 16. Potem kilku facetów, nie miałam dłuższej przerwy jak miesiąc. Od 4 lat obecnie z jednym partnerem, 5 lat młodszy ode mnie. Nie mam przerwy. Seks codziennie.

Gość gość
Łał tylko pozazdrościć super.

Gość gość
Facet musi chociaż raz w tygodniu się spuścić i rozluźnić bo inaczej jajka bolą. Mam kochana kobietę, zawsze sie nim pobawi, powali lub zrobi loda gdy nie ma ochoty na seks.❤