Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje wydatki iść na wynajem czy nie?

Polecane posty

Gość gość

kredyt-343 kredyt-249 kredyt-492 rata-142 rata-232 cyfra- 80 net-10 podatek-10 alimenty-300 jedzenie-1200 paliwo-550 jakieś dodatki z 500 zł iść na wynajem za 1200 zł z opłatami czy nie?

Gość gość
a i jeszcze zarobki od 5500 zł do 6000zł

Gość gość
ile zarabiasz, i te kredyty to splacasz? czy tylko tak napisales ile ich masz, a te raty to sa twoje splaty?

Gość gość
pytanie ile zarabiasz

Gość gość
masz 1458 rat roznych do splaty?

Gość gość
trzy prowidenty to są te kredyty a raty to są dwie raty , czyli provident pierwszy-343zł miesiecznie provident drugi-249zł miesiecznie provident trzeci-492zł miesiecznie laptop rata-142zł telewizor rata-232zł zarobki od 5500 do 6000

Gość gość
wiesz co, nie chce tu wojny zaczynac, choc na pewno ktos tego sie czepi, ale masz tyle kredytow a alimenty placisz zaledwie 300zl? ja nie mam dzieci, nie mam bylych mezow, ani nikomu niczego ja plcic nie musze ani mnie nie musza, ale kiepsko to o tobie swiadczy, laczna suma twoich pozyczek jest w chu/j wieksza niz kasa, ktora twoje dziecko od ciebie dostaje :O

Gość gość
moje dziecko mnie okradło z pieniędzy więc starczy mu 300 zł, po za tym dostawał 700 zł gdy mieszkal ze mną, ale nie docenił i mnie nienawidził za to że go rozpieszczam, teraz rodzina zastępcza dostaje na nie go 2000 zł plus moje alimenty,po za tym dziecko ma swoje zarobki też