Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxuriaa

Myślę, że jestem biseksualna pomimo młodego wieku

Polecane posty

Gość luxuriaa

Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad swoją orientacją seksualną. Mimo, że mam dopiero 15 lat , uwierzcie mi, że nie jestem jakąś tam pustą laską, która ma w głowie tylko chlanie i dobre imprezy (dzisiejsze gimnazjum :) ) Ja jestem całkiem inną osobą. Jestem poukładaną dziewczyną z celami na przyszłość. Jednak od paru tygodni te cele zaczęły się stopniowo zmieniać. Dodam do tego wszystkiego, że mam chłopaka w Anglii, z którym jestem 4 miesiące. Staramy się tworzyć dobry związek pomimo dużej odległości. Przechodząc do sedna sprawy od paru tygodni zaczęła mi się podobać pewna dziewczyna z równoległej klasy. Na początku nie było w niej nic nadzwyczajnego. Normalna dziewczyna. Dodam, że ma styl "na chłopaka". Od paru dni zaczęłam do niej zagadywać a ona do mnie. Polubiłyśmy się i aktualnie chodzimy razem na trening z kosza :) Zauważyłam, że zaczęła mnie bardziej pociągać seksualnie, mimo że mam kochającego chłopaka, którego bardzo mocno kocham. Nie wiem już sama co mam o tym wszystkim myśleć. Z jednej strony mój chłopak, który wie o całej sprawie.. a z drugiej strony dziewczyna, która mnie pociąga seksualnie (?) Dotychczas uważałam, że pisanie na takich forach jest beznadziejnym pomysłem, ale w końcu zdecydowałam się i napisałam. Proszę o pomoc i proszę bardzo o wzięcie tego wątku na poważnie, mimo mojego młodego wieku. + Ta dziewczyna jest lesbijką!

Gość gość
Zakładam, że pisanie tych prowokacji to takie nieszkodliwe hobby, które odpręża po dniu pełnym pracy. Zatem pisz... Lesbijka, też człowiek :)