Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DesperataSeniorita

Czy można kochać tyrana ?

Polecane posty

Gość DesperataSeniorita

Witam forumowiczów. Mam dość wstydliwy problem o którym nie mogę porozmawiać z nikim. Od 5 miesięcy jestem z mężczyzną ( typowym cholerykiem). To była miłość od pierwszego wejrzenia. Zamieszkalismy ze sobą po 3 miesiącach i od tego czasu zaczął pokazywać rogi. Robi mi awantury, wyzywa mnie, czepia się nawet mojego psa (o sam fakt, że istnieje), nie hamuje się w przekleństwach w moim kierunku(potrafi powiedzieć wypie*dalaj), ostatnio przeszedł sam siebie kiedy zrobił mi awanture o to, że nie ma obiadu. Przeprasza a za 2 dni znów szuka powodu.. Co robić ? pomocy ! *Dziękuję za hejty.

Gość gość
wiśta wio pogon drania

Gość gość
Toksyczny związek typowy dla sexu z nim siedzisz

Gość DesperetaSeniorita
Nie dla sexu, kiedy jest normalny jest dobry człowiekiem. Seks jest ani super ani zły. Normalny

Gość gość
jak go tak kochasz to mecz sie z nim :D bedzie tylko gorzej

Gość gość
Naprawdę nie wiesz co zrobić?

Gość gość
no rzeczywiscie dobry czlowiek :D od czasu do czasu kiedy jest normalny , masz to na co pozwalasz :D

Gość DesperataSeniorita
Nie wiem skąd tyle jadu w Tobie ale czasem są sytuacje, że się nie wie co robić bo z jednej strony się kogoś kocha a z drugiej ta osoba rani, zaczelismy mieszkać razem i jakby nie patrzeć nie mam się na razie gdzie podziać. Dlatego szukam do tego czasu jakiejś rady żeby to przeżyć.

Gość gość
No teraz żartujesz! Ty może kochasz, ale on Ciebie na pewno nie, skoro się tak do Ciebie odzywa. W życiu bym sobie nie pozwoliła na takie traktowanie, kobieto trochę szacunku do siebie samej.

Gość DesperataSeniorita
Doprowadził mnie do takiego stanu, że nie jestem sobą przy nim. Stałam się ofiarą i nie umiem się od tego uwolnić.

Gość gość
Nie umiesz, czy nie chcesz? To tylko 5 miesięcy, nie 20 lat. Jesteś tak słaba psychicznie, że w tak szybkim czasie można Cię od siebie 'uzależnić'? Nie będzie lepiej, tylko gorzej.

Gość gość
ja bym nie mogla.

Gość gość
kochać można, ale żyć się z takim nie da.