Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle tyje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 24 lata, rok temu wazylam 60 kg przy wzroście 165, w ciągu tego roku przytylam 15 kg wszystko mi się posypało, chłopak mnie zostawił, chce schudnąć a jednak cały czas powtarzam te same błędy zaczęły mi się problemy z trądzikiem z którymi sobie nieradze. Dzisiaj wstalam wypilam parzona kawę nic nie jadlam do 20 a po 20 obzerka uwielbiałam kiedyś biegać a teraz wstydzę się wyjść z domu przez swoją otyłość. Nie wiem co się dzieje z moim życiem mam problem z jedzeniem i slaba mobilizacja do sportu o którym codziennie marzę a nie umie się ruszyć, nawet nie mam z kim o tym porozmawiać bo każdy ma swoje problemy pomóżcie od czego zacząć zmiany

Gość gość
Znam ten ból. Polecam ci oczywiście dietę i *******le również dobry suplement. Ja schudłam 10 kilogramów w pierwszym miesiącu stosując http://go-slim.pl/ wypróbuj sobie taką dietę 120 dniową, poczujesz efekt.

Gość gość
to fajnego miałaś "chłopaka"... Nie wiem co ci poradzić, ja cale życie jem mało mięsa(obecnie jestem wege) i też od zawsze mam problemy z wagą. A moje "kolezanki" i ludzie którzy mnie skrzywdzili zajadają się w KFC-oczywiście one maja piekne figury. Może cię to pocieszy, że to nie jest dużą nadwaga, i szybko da sie to zrzucic. Jak masz odpowiedni metabolizm..

Gość gość
Największy błąd, że nie jesz śniadań. organizm nie ma potrzebnych składników i zwalnia metabolizm aby przetrwać wiec nie chudniesz. Paradoksalnie najwięcej stracisz na wadze, gdy będziesz jadła regularne posiłki i uprawiała jakiś sport. Pamiętaj, jutro rano śniadanie! Ruch 3 razy w tygodniu i waga powinna spadać

Gość gość
Zaczęłam jeść płatki owsiane z białym serem i jabłkiem np na śniadanie później obiad i kolacją ograniczone w ilosci i 2 kg już spadlam przez 2 dni a chłopak mój stwierdził że potrEbuje zmiany chyba przez ta zalamke się tak obzeralam przy ale widzę jego romanse na Facebooku co chwilę nowe i zaczynam czuć odrazę do niego

Gość paniela921
Ja nie przejmowałam się swoim wyglądem aż moja waga dobiegła do 120kg;/ aż tak dużo że mogłam tylko spać i oglądać telewizje nie miałam siły... przejrzałam na oczy dzięki mojemu facetowi który przemówił do mnie.... Przeszukaliśmy setki stron o odchudzaniu i tak znaleźliśmy African Mango http://szczupla-kobieta.pl i dzięki niemu schudłam aż 50kg w 5 miesięcy.... Jadłam regularnie i chodziłam na spacery nie ćwiczyłam bo moje stawy by tego nie wytrzymały.

Gość gość
A wiesz dlaczego tak szybko tak dużo kg ci przybyło? Dobrze by było przebadać się. A jeśli przyczyną jest to, że za dużo jadłas, to najważniejsze żebyś się zmobilizowala do ruchu. Jak masz możliwość to zapisz się na jakieś zajęcia fitness - jak oplacisz z góry bedziesz miala motywacje, zeby pojsc. A jak nie masz takiej możliwości bo np.w twojej miejscowości takich rzeczy nie ma to sama próbuj różnych aktywności, na pewno znajdziesz coś co lubisz. I tak jak już Ci pisali - musisz jeść. Poczytaj w necie jakie jest dla ciebie zapotrzebowanie kaloryczne - ilość kalorii, jaką powinnaś dziennie jeść w zależności od tego czy masz prace siedząca czy jesteś aktywna... i zwracaj uwagę na kalorie. Ja używam takiej aplikacji na telefon do liczenia kcal, pomaga mi, bo wiem dzięki temu czy mogę sobie pozwolić na przyjemność w postaci np batona czy może juz dużo danego dnia zjadłam.