Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne wiadomosci mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Zabrałem ją do kina 3Di potem do galerii. Przed wyjazdem przysłąłla tego rodzaju: " ubóstwiam Cie , "czy już jest gotowy mój sexy boy". Zaraz po powrocie - kilka godzin póżnej kiedy zaostawiłęm ja u jej mamy- ona przysłąłą mi maila ,ze było fajnie i dziękuje za wszystko. dziekuje też za spędzony razem czas. a znowyu kilka godzin późnej przysłała mi maila, z pytaniem " co słychać? " Szanowne Panie , jak uważacie, jak powinienem odczytywać te wiadomości

Gość gość
proste jak budowa sowieckiego cepa, ona już ma nowego faceta- ten będzie na serio, i ten sms to dla niego dowód, ze zakończyła związek z Tobą. Po czymś takim nie będzie miałjuz żadnych pytań. Czy czasami nie spotyka się z Toba rzadziej pod pretekstem spotkań z rodzina i znajomymi? Na pewno tak jest...Czy nie pozwala cie się dotknąć- raczej nie, czy robi fochy - na pewno tak-więc dowód masz oczywisty. Trzymajśie i nie daj się wykorzystywać- bo jęsli nie zerwala z Toba ostatecznie-wiec na PEWNO BEDZIESZ JEJ JESZCZE POTRZEBNY I TAMTEN FACET O TYM WIE - ON TO AKCEPTUJE- ON AKCEPTUJE TO,ZE TY JESTEŚ FRAJEREM, A ON JA ....wiadomo co, Ty jesteś do roboty, podwózek, itp...

Gość gość
ja sądzę ze jest to oznaka wyrachowania z jej strony. Gdy już wiedziała ,ze cos zyska, zapodała Ci taki text żebyś jej dał więcej, bo wie,ze Ty będziesz hepi

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć czy dziewczyna jest Ci wierna i co o Tobie mysli naprawdę , napisz do mojej tarocistki Sofii. Ona jest swietna i wszystko Ci wytłumaczy. Jej email tarocistkasofii@wp.pl