Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o Lewakach?

Polecane posty

Gość gość

ja jestem raczej prawaczką, głosowałam na Korwina. Znam ludzi którzy bardzo chwalą lewice i podoba im się państwo opiekuńcze bo "nie każdy jest zaradny i potrafiłby sobie poradzić bez pomocy państwa:o" lubie jak lewacy są masakrowani

Gość gość
bo "nie każdy jest zaradny i potrafiłby sobie poradzić bez pomocy państwa'' x no nie wiem co cie tak dziwi, bo to niestety prawda, ale to wynik tego ze w Polsce była komuna, miliony Polakow wychowalo sie w duchu komuny i socjalu, ich dzieci są takie same, wyszły z domu z socjalizmem w głowie dlatego dzialają takie populistyczne hasełka jak ''500 zł na dziecko'', zauwaz co ludzie piszą i mówią, chca by rząd ''dał im'' prace, w rozmowach na kogo zagłosujesz ? na X bo ma dać ludziom prace :O albo prywatyzacja służby zdrowia, krzyk, awantura, strajki, ludzie płaczą do kamer ze beda umierac na ulicy, ze ich nie stac na prywatnych lekarzy, ze co zrobią jak trafią do szpitala :O prywatne szkoly ? skonczyloby sie to tym, ze co trzecie dziecko konczyloby edukacje po 6 klasie

Gość gość
myślę, że to głupi i ograniczeni ludzie

Gość gość
Chcą brać kasę od nas na swoje pomysły.

Gość gość
Co cechuje lewaka? Ano to że lubi żerować na cudzym talencie i ciężkiej pracy - i jak ktoś mądrze napisał - na swoje pomysły zabiera kasę innym. Stąd pokolenie cebulaków po komunie która nauczyła nieróbstwa i bumelanctwa. To wszystko znormalnieje gdy umrze ostatni Cebulak Bo inaczej dalej głosy będą marnowane na choćby PiSlamizm który z prawicą ma tyle wspólnego co Stephen Hawking z grą w NBA.

Gość gość
*ostatni Cebulak pamiętający czasy Gierka i Jaruzela - miało być. Sorry,wcięło.

Gość gość
Ja też głosowałem na k***ina i uważam że baby nie mają prawa głosu, więc zamknij ryj i w****************.a.j!

Gość gość
ryj to masz ty i sam w*********j z mojego tematu lewacka k***o

Gość gość
to jakiś lewacki troll chcący przy okazji oczernić Korwina.