Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 zł musi byc tylko dla małżeństw, patologia partnerska nie dostanie nic!

Polecane posty

Gość gość

PIS o to zadba że żeby tak było moralnie wszystko, i to mi się podoba albo przestrzegacie prawa Państwowego i Bożego a wyjazd z Polski kraju uświęconego, do Holandii lub innych zbokoli bo w myśl prawa niczym nie różnisz się od zboczeńca! CWP!

Gość gość
nalezy zlikwidować chrzescijanstwo i islam bo to zrodlo najgorszego zła w historii ludzkosci, zaczynając od palenia ''czarownic'' i ''heretyków'' przez krucjaty az po wspolczesny islam religie nie mają racji bytu w nowoczesnym swiecie, mamy XXI wiek

Gość gość
Jestem za 500 zł. na dziecko tylko dla małżeństw, bo to są pieniądze na dziecko, a nie na bękarta

Gość gość
patologia partnerska sama utrzymuje siebie i swoje dzieci i nie musi żebrać od państwa kasy na bachory

Gość gość
no, ja też jestem za, forsa na dziecko tylko dla małżeństw, lub podniesienie facetowi alimentów o 500 na konto dziecka pozamałżeńskiego. oczywiście my Polacy..... zaraz będzie 100tys. porzuconych mam a ojciec dziecka nie wiadomo gdzie...

Gość gość
z drugiej strony, jak dziecko nie ma obojga rodziców, to często ma ze sobą problemy w życiu dorosłym.

Gość gość
7.40 twój mąż cie zdradza, bo ma dosyć takiego prostaka jak ty Wkrótce też będziesz patologią z bękartami , tylko wtedy pamiętaj aby nie brać tych 500 zł Tak się stanie!

Gość gość
dziś i dziś mój mąż mnie nie zdradza i nigdy nie zostawi zdesperowana prostaczko z patologii. :D A moje dzieci nigdy nie będą bękartami tak jak twoje ułomne gowienko co je wysrałaś i do dnia dzisiejszego nikt się do tego gowna nie przyznał, bo wszyscy wiedzą, ze wyrośnie z tego taki sam debil, jak jego psychiczna mamusia :D

Gość gość
Zdradza cie, wkrótce się o ty dowiesz debilko prostak jesteś Zobaczysz Będziesz patologią z bękartami Tak się stanie!

Gość gość
ty ułomna prostaczko dziecko małżeńskie nigdy nie będzie bękartem nawet po rozwodzie bo bękart to dzieciak z nieprawego łoża. to do tej szmaty co wyzywa żonę

Gość gość
gość dziś Zdradza cie, wkrótce się o ty dowiesz debilko prostak jesteś Zobaczysz Będziesz patologią z bękartami Tak się stanie! xxx Twoja matka stała w bramie. Idź i ty stań a nie czas marnujesz na kafe debilko po szkole specjalnej

Gość gość
hahahahaha jak się wściekła jakaś dziffka że kasy na bekarta nie dostanie. nawet jak mąż zdarza to i tak te 5 stówek się należy a ty jadowity qrwiszonie będziesz druty ciągnąć żeby z głodu nie zdechł twój bękart

Gość gość
wara od cudzego męża qrwo broken! niech ci stara użyczy jednego ze swoich alfonsów jak cię peesda swędzi

Gość gość
Tfu! Co za rynsztok. Nie umiecie dyskutować jak ludzie. Z dżungli podchodzicie? Skaczecie sobie do oczu z wyzwiskami. Większość tych wypowiedzi jest napisane językiem typowym dla patologii. Jak dla mnie to jesteście siebie warte.

Gość gość
ty jesteś taką suką i debilką, że nawet specjalnej szkoły nie skończyłas prostaczka prymitywna Jakbyś miała odrobinę kultury to innych nie wyzywałabyś Ale ciebie nie miał kto wychować, bo matka cie do rynsztoka wrzuciła

Gość gość
to bedzie rodzic patologie, bo po co ma babka isc do pracy skoro dostanie np 1500 na trojke dzieci a mi sie nie nalezy , mam trojke, pracuje, ale dwojka juz skonczyla 18 lat

Gość gość
Przy trojce dzieci to i tak nie bardzo sie da pracować...

Gość gość
Jakie jebnietę patologiczne babska, plują żółcią już od rana.:o Boże spraw, aby taka nie staneła nigdy przy mym boku!

Gość gość
niestety tu jest śmietnik moralny i kulturalny

Gość gość
Hahaha co jedna to lepsza

Gość gość
Kazde dziecko dopoki sie uczy powinno dostac 500 zl niezależnie czy ma oboje rodzicow czy jednego rodzica i niezależnie ile rodzice zarabiają

Gość gość
7:40 jestes zlym człowiekiem i najgorszym na tym temacie, ludzie tu maja racje ze jestes zla

Gość gość
Kazde dziecko dostanie? A rodzice ktorzy duzo zarabiają tzn wiecej niz średnia krajowa to tez dostaną ? Nawet tym nie interesowalam sie bo moje dziecko juz dorosłe ale jestem ciekawa czy państwo bedzie w porzadku dla kazdego dziecka czy tylko dla wybranych

Gość gość
nie ma to jak katolicki nasz naród :D:D:D

Gość gość
gość dziś X Jedna i druga to patola, nie tylko ta z 07:40 :D

Gość gość
Ta z 7:40 glownie, sama zaczela

Gość gość
no tak, jak bogaty będzie miał ośmioro dzieci, to będzie na nie płacił biedny, co ma jedno bo na więcej swoich go nie stać. to jest właśnie nieprzemyślane dawanie obietnic ciemnemu ludowi, żeby się tylko dorwać do władzy :) no i dorwali się. Takie same obietnice padały w expose, bez pokrycia kompletnie :) ale ksiądz kazał, baranki głosowały :(

Gość gość
7.40 sama jest bękartem i dlatego ma kompleksy i innych wyzywa

Gość gość
gość dziś X Obrażanie, wyśmiewanie niewinnego dziecka świadczy o problemach psychicznych...:o

Gość gość
po co sie udzielacie na temacie ktory jest zwykla prowokacja? nikt normalny chyba tak nie mysli...no moze gdzies na wschodzie Polski,bo tam zawsze bylo i jest zacofanie...