Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co przeznaczycie 500 zł od PIS?

Polecane posty

Gość gość

Z mężem zdecydowaliśmy się kupić większy telewizor, teraz mamy 42 cale i to stanowczo za mało. Stary telewizor damy dzieiom do pokoju. No i przydałoby się zmienic samochód, najlepiej na taki jak Insignia czy Peugeot 508 combi

Gość gość
ja dom rozbuduję, bo myślę o krytym basenie, a mam tylko zwykły zewnętrzny i liście mi się do niego sypią:) a poza tym, dadzą 500 a zabiorą 1000 na te inne obiecanki.

Gość gość
JA WYŚLĘ DZIECI NA KOLONIE, BO W TYM ROKU CHCIAŁYJECHAC ALE NIE BYŁO MNIE STAĆ WYSŁAĆ 2 DZIECI, ZAPISZE JE WKONCU NA LEKCJE ANGIELSKIEGO BO PRAWIE WSZYSTKIE DZIECI W KLASIE CHODZĄ , MOJE NIE BO MNIE NIE BYŁO STAĆ, NIE JESTEM JAKAS BIEDNA ALE NIE STAS MNBIE NA DUŻO RZECZY DODATKOWYCH, MOJE DZIECI MARŻĄ o nauce gry na gitarze -tez je zapiszę, chcieliby też na basen jak inne dziecizrobie generalny remonbt ich pokoju , kupię telefon i komputer bo ostatnio sie popsuł i nie mają a przydałby sie , jest jeszcze tysiac rzeczy na które przeznacze te piebniądze, dzieci u nas w klasie tak sie złozyło ze sa sami bogacze rodzicami, kilka razy do roku jeżdża na wycieczki kilkudniowe nawet za granice , moje nie , teraz wkoncu pojadą. mam jeszcze starszego syna ale on sie juz nie załapie bo skończył w tym roku 18 lat, obydwoje pracujemy a i tak nie stać nas na duzo rzeczy dodatkowych dla dzieci, nie dostajemy rodzinnego bo minimalnie przekroczylismy dochód na osobe, ale minimalnie dosłownie!!!!!!!!!!!, mnie te pieniadze sie przydadzą dla dzieci, NAPRAWDĘ, nie dostane ich to TRUDNO

Gość gość
A co panienka him zrobi z pięcioma stówkami od Kaczki?:)

Gość gość
ze szwagrem rozkminiamy , że chyba flaszek denaturatu będzie za to najwięcej

Gość gość
japczakow bedzie ponad 100 i zdrowsze ,owocowe mają witaminy:-P

Gość gość
JA mam 3 dzieci, uczą sie bardzo dobrze, poprostu będę składać na studia.Bałam sie ze mnie nie bedzie stać bo u naś w rejonie bieda, mąż tylko pracuje, ja dorywczo, panie mowią ,że mam bardzo zdolne uzdolnbione dzieci, tak więc ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Wiem , ze niektórzy bogacze już zacierają ręce jak sie tu jeszcze wzbogacić, ale uwierzcie że są rodziny, i to wcale nie patologiczne którym naprawdę duzo pomogą te pieniądze..dla dzieci oczywiscie,