Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milcia09

mój chłopak mnie nie kocha

Polecane posty

Gość Milcia09

Witam chciałam się poradzić bo nie wiem co mam robić. Więc zaczne od początku. Jesten z moim chłopakiem od 7.12.2014. Ja mam 16 lat a on 17. Było idealnie. Nie nudzilo nam się. Mieliśmy za sobą nawet pierwszy raz. Myslalam że to jest ten jedyny on też zresztą tak mówił. Ale nagle coś złego zawisło nad nami. Zaczęliśmy się prawie codziennie kłócić. Mam bardzo ciężki charakter. Łatwo mnie urazić i zdenerwowac. Jestem bardzo nerwowa. Niestety często strzelam ,,fochy,,. Chciała bym mieć go przy sobie caly czas. Widujemy się tylko w weekendy co tydzień lub nawet co dwa, ponieważ nie mamy czasu (szkoła). Raz nawet chciał zerwać że mną bo twierdzi że mnie rani ale nie pozwoliłam mu na to dalismy sobie szansę. Za bardzo go kocham i nie mogłam mu na to pozwolić. I było dobrze. Po czym wczoraj powiedział mi że nie czuje tego co kiedyś. Nie wie czy mnie kocha, czy mu zależy wszystko było bardziej na ,,nie,,. Nie mogłam tego wytrzymać i pociełam się. Wiem że to jest nienormalne ale nie mogłam. Do tego cały czas płakałam. Obiecał że pomyśli przez noc nad tym i dzisiaj da mi znać. Bardzo go kocham nie mogę go stracić. Za dużo z nim przeżyłam i nie mogę pozwolić mu odejść. Co mam robić? Jak mogę to uratować? Co zrobić aby on mnie ,,pokochał,, znowu? Dać mu więcej luzu? Wspomnienia że za 3 tygodnie mamy rocznicę pierwszą i chce ją obejść razem z nim. Pomozcie mi proszę was bardzo :'(

Gość gość
oj dzieci dzieci :D śmiać sie tylko można hehe idiotka jedna za pare lat jak to wszystko sama powswpominasz to sie ze wstydu spalisz gimbusiaro

Gość gość
Dziewczynko wróć do lalek,do miłości nie doroslas. Ciąć się przez jakiegoś fiuta- Omg. Co Ty masz w tej głowie ?