Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka99

potrzebuje pomocy!!!

Polecane posty

Gość Milka99

Potrzebuje pomocy. Mam problem z chłopakiem. Jesten z nim od prawie roku. Ja mam 16 lat a on 17. Było idealnie. Ale nagle coś złego zawisło nad nami. Zaczęliśmy się prawie codziennie klocic. Mam bardzo zly charakter. Jestem osoba nerwowa i wrazliwa. Niestety często strzelam ,,fochy,,. Widujemy się tylko w weekendy co tydzień lub nawet co dwa, z powodu szkoly. Raz nawet chciał zerwać że mną bo twierdzi że mnie rani ale nie pozwoliłam mu na to dalismy sobie szanse. I było dobrze przez jakiś czas. Po czym wczoraj powiedział mi że nie czuje tego co kiedyś. Nie wie czy mnie kocha, czy mu zależy wszystko było bardziej na ,,nie,,. Obiecał że pomyśli przez noc nad tym i dzisiaj da mi znać. Bardzo go kocham nie mogę go stracić. Co mam robić? Jak mogę to uratować? Co zrobić aby on mnie ,,pokochał,, znowu? Dać mu więcej luzu? Wspomnienia że za 3 tygodnie mamy rocznicę pierwszą i chce ją obejść razem z nim. Pomozcie mi proszę was bardzo :'(

Gość gość
przestan pyszczyć moze mu przejdzie

Gość Milka99
Tu nie chodzi że pyszcze tylko o to że denerwuje mnie wiele rzeczy. Nie umiem się z nim zgodzic w niektórych sytuacjach i przez to wychodzą kłótnie

Gość gość
haaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaa, hhhhhhaaaaaaaa, dobre masz dopiero 16 lat a juz chcesz się bawic w taką prawdziwa dojrzalą miłośc, na wszystko masz jeszcze czas, to co bierzesz za miłosc w tym wieku jeszcze miłoscia nbie jest to poprostu zauroczenie, piszesz że jestes nerwowa i strzelasz fochy, wiec zostaw tego chłopaka w spkoju, niech pozna inna ia nie meczy sie z taką, zołzą i jedza jhak tym, zycże mu by jednak z toba nie obchodził zadnej rocznicy ., niech szuka dziewczyny ktora bedzie zasługiwac na niego, bo ty na niego nie zasługujesz, a teraz dziecko marsz do szkoly fochiaro,jaik mnie takie główniary jak ty wkurzaja

Gość gość
w domu chlop ma zadzic a nie baba,bedziesz sie ciogle niezgadzać to se facio znajdzie takoą co sie bedzie zgadzć