Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika00999

Woli wydawać na bzdury...

Polecane posty

Gość Monika00999

Mam problem ze swoim narzeczonym. Oboje jesteśmy po 30 i od roku mieszkamy razem. Wybudowaliśmy dom i cały czas go urządzamy. Mój główny problem polega na tym, że właściwie to ja go urządzam. 90% wyposażenia domu to za moje pieniądze. Ja zarabiam ok 2 tys na rękę, a on 3 tys. i to on płaci większość rachunków, a ja jedzenie. Niestety jesli chodzi o dom to bardzo rzadko coś kupi. Ostatnio wydał kasę na laptopa i nowy telefon, choć jedno i drugie miał i nie było to niezbędny wydatek. W domu zaś brakuje jeszcze wielu rzeczy. Odechciało mi się też wkładać każdy gorsz w ten dom, choć chciałabym ładnie mieszkać...

Gość gość
na czyjej, na kogo dzialce jest postawiony dom??

Gość Monika00999
Sprawa działki nie jest akurat moim problemem, ale jest nasza wspólna.

Gość gość
JAK DZIALKA i dom jest wasza wspolna wlasnoscia notarialna to wspolne dobro w ktore ty/wy inwestujesz , to gdzie problem ,niech chlop sobie kupi na co ma ochote !! BO STRACI OCHOTE DO PRACY; faceci jak dzieci musza miec zabawki

Gość Monika00999
Tyle, że jak ja zaczne wydawać na swoje zabawki to będę latami mieszkać w domu gdzie nie ma lamp na sufitach, mebli w pokojach, niektórych sprzętów agd... To wszystko jest potrzebne.

Gość gość
bez przesady, on ma tez prawo miec swoje zabawki , ciebie cieszy zmywarka a jego takie cos, ale pogadaj z nim ze mogly jego zabawki poczekac ze lampy sa wazne i td... zeby w przyszlosci nie robil tych bledow,a kto z was pali papierosy?

Gość Monika00999
Nikt z nas nie pali papierosów, nie wiem skąd te pytanie ;) Już z nim rozmawiałam na ten temat. Akurat zmywarka i inne agd to nie jest szczyt mojej radości. To podstawowe rzeczy w domu, które służą nie tylko mi ale i jemu. Mamy widocznie inne priorytety, ale niestety nie potrafimy się dogadać i są z tego powodu częste kłótnie.

Gość gość
z tego co ja widze , bo slabo sytuacje sie z na domowa, ale ty za duzo od niego wymagasz!! ON MA TEZ ZYC nie tylko ty masz miec radosc z umeblowanego mieszkania, facetom to i w psiej diurze dobrze oby mieli laptopa i telefon ! TO MY KOBIETY TWORZYMY GNIAZDKO a im na trym zbytnio nie zalezy!! MUSZSZ ZROZUMIEC ZE FACECI TO MALE CHLOPCY W SRODKU TYLKO DUZA BUDOWA

Gość gość
Lepiej napisz, jak zarabiając tak mało wybudować dom i ZA CO go urządzać. Chyba, że żywią was rodzice :D