Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ńola

Przygotowanie do głodowki, glodowka 35 dni, wyjscie z glodowki, zdrowe zywienie

Polecane posty

Gość Ńola

Czesc! Czolem, kluski z rosolem AHAHAHAHAHAHAHAHA :D Wlasnie do konca miesiaca postanowilam sie przygotowac, mentalnie jak i fizycznie do mojej 35dniowej glodowki. Jak bede sie dobrze czula to pociagne do 40tu, jak gorzej to do 30tu :D. Teraz jestem na kaszach, warzywach, owocach, sokach warzywnych oraz zupach. Dzisiaj jest moj pierwszy dzien i zaraz na sniadanie zjem kasze jaglana z bananami i rodzynkami a pozniej szykuje sie na zupe z soczewicy. Jak ktos chce sie przylaczyc, prosze bardzo, jak nie to w d*pie to mam :D Ja mam dosc ciaglego zaczynania, i potem dziewczyny piszecie, ze rzucilyscie sie na jedzenie, bo chlopak, bo babka i co jeszcze? :D Zalosna taka postawa, wiec ja postanawiam byc twarda i zakladam wlasny watek. Zreszta, chce miec pozytywne nastawienie i nie traktowac tego jak katorgi. Jak ktos ma mi zamiar kit wciskac, ze umre, itp to prosze z powrotem do lektury i rzetelnego zrodla :) Wlasnie teraz jest czas przygotowania aby moc sie zaopatrzyc w cenne witaminy i mineraly :) No, to ja lece do mojej kaszki :) :D Adiosssss

Gość Nuskaa
Hej nola :) Ja przygotowałam się trochę tzn ten tydzień jadłam głównie warzywa i mięso...od jutra zaczynam 10 dniowa głodówka jeszcze nigdy nie próbowałam. Ale próbuje naczytalam się wiele o zdrowotnych efektach i zaczynam obojętnie co kto myśli o tym.

Gość Ńola
Hej nuska, fajnie ze juz zaczynasz bedziesz miala szybciej do celu :) :D Uwazaj na pierwsze 3-4dni bo samopoczucie spada wiec latwo sie zniechecic.

Gość Nuskaa
Dlatego chce zacząć przed weekendem. Jestem bardzo gruba nic nie działa muszę zacząć od oczyszczenia i zacząć drastycznie

Gość Ńola
Moge wiedziec z jakiej wagi schodzisz? Jakies diety wczesniej stosowalas, jak dowiedzialas sie o glodowce?