Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

himpokrytka

Tak mi się nudzi

Polecane posty

Gość gość
może cyberek?

Gość gość
Co się dzieje z kompem? Może trzeba zeskanować antywitusem?

nie umiem mówić językiem informatycznym więc powiem jak na pustą blondynkę przystało ta strzałka którą steruje myszka (nie używam myszki) to ona się rozlała i nie jest strzałką tylko plamą kresek.

Gość gość
może wrzucisz jakieś nowe fotki him ;)

Gość gość
sliską masz pipke to ci znajde zajecie;-)

Gość gość
To nie jest him tylko jej podszyw. :) każdy trochę bardziej inteligentny juz dawno to zobaczył. Zresztą napisałem do niej. Tak do niej a nie do Ciebie jej marny podszywie.:O

Gość gość
Fuu przecież to facet założył to konto...:o

Gość gość
Dziwne. Mi tak się jeszcze nigdy nie zrobiło.

Gość gość
Prawdziwa him pisała że chce założyć sprawę mężowi - gdzieś z 3 tygodnie temu, zreszta jak sama pisała nosi się z tym od września. A fałszywa wymyśliła ze ma sprawę z mężem we wtorek hahaha może żyjemy w innym kraju i sąd następuje po 2 tygodniach.ludzie trochę oleju w głowie :D

no to nie him, him nie pisała "hello" a skoro to nie ona to skąd ten podszyw ma jej zdjecie w awatarze?

słuchajcie nie było mnie 2 tygodnie, w ciągu tych dwóch tygodni założyłam 2 prowokacje z pomarańczy ale WCALE nie sprawia mi przyjemność pisanie z pomarańczy zero jakiejkolwiek satysfakcji a i topiki nie miały nawet 2 stron, założyłam nowy nick_miałam swoje powody. Nie zależy mi na tym że myślicie że ja to jakiś facet czy coś, ważne że jestem choć strasznie tu nudno.

Gość gość
to nie jest him bo him już dawno się wyprowadziła i na kafe nie ma czasu. A zdjecie jest stare, wrzucała tu je już w białej sukience...:D

no fakt nie mam czasu na kafe ale teraz jestem chora i leżę w łóżku, tak to wchodzę tylko po 21...i to niecodziennie...

Gość gość
Twojego tłumaczenia nawet nie chce się czytać. :D zakładaj teraz nowego Nicka i tak nikt ci nie uwierzy. :D i te nieudolne naśladowanie him- z pomarańczy zero satysfakcji hahaha ;)

no bo tak w piątek założyłam prowokację i wcale nie miałam radości z tego tak samo w sobotę, dlatego założyłam ten nick aby móc czasem popisać ale niestety wieje nudą...

Gość gość
To smakosz się podszywa

srakosz... bo co bo tylko zostało mi się nażreć? nie rozumiesz... już nawet jeść nie długo nie będę mogła.

Gość
albo ten podszyw pisał że nie ma co zrobić z dzieckiem bo świetlica jest do 13, a prawdziwa pisała cytuję:D- od 6 do 8 lat obowiązek dostarczania i odbierania, świetlica tylko dla dojeżdżających. coś gubi się szybko w zeznaniach :D a trudno nie jest bo him opowiadała tu historie całego swojego życia po kilka ;)