Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_Maria_

dlaczego na kafeterii nie ma dzialu "religia". czy "zycie duchowe"

Polecane posty

Gość gość
gość dziś cd Cyt.: "To jest magazyn o stylu, urodzie, itd." 🌻 - skoro tak jest to dlaczego promuje się tutaj tematy pt. "Zaakceptuj chłopaka swojego syna" ? - lewactwu właśnie chodzi o spedalenie rodzin zamiast ich budowanie w oparciu o miłość i szacunek i naturalny porządek, który był zachowany od wieków 🌻 Cyt.: "Skoro ja z własnej woli nie chodzę się moodlić do koościoła, to oczekuję, że mogę korzystać z meediów, które nie będą oceniać mojego stylu życia i będą poruszać inne tematy, które mogą mnie zainteresować." 🌻 - to, że dziś nie chodzisz do koościoła nie oznacza, że nigdy tam Twoja noga nie postanie, na każdego przychodzi czas :) - ale co do meediów to ich psim obowiązkiem jest przekazywać p r a w d ę a nie jednostronną zmanipulowaną propagandę - i ja również oczekuję, żeby nie oceniać negatywnie i nie blokować wpisów ludzi, którzy chcieliby porozmawiać o religii ponieważ w reliigii nic negatywnego nie ma - ale niestety to jest uniemożliwione spamowaniem słów chrrześcijańskich - chrrześcijanie przecież też są użytkownikami "magazynu o stylu i urodzie" - dlaczego im się chce zamknąć możliwość swobodnej wypowiedzi ? 🌻 Cyt.: "Nie mam nic przeciwko rozmowach i tematach związanych z tą tematyką, ale ten portal nie jest od promowania życia w wiierze. 🌻 - nie chodzi tu o promocję ale o zwykłą możliwość normalnej wypowiedzi na tematy, które niektórych interesują również na tematy reeligijne - a która jest blokowana poprzez spamerstwo i usuwanie tematów o wartościach chhrześcijanskich 🌻 Cyt.:"Inaczej by mnie tu nie było" 🌻 - skoro swobodnie mogą się tu wypowiadać wulgarni i zboczeńcy to dlaczego nie mogą osoby, które wiierzą w Booga ? - a podobno jest wolność słowa ?

Gość gość
PS.: musiałam oczywiście dublować poszczególne literki w słowach dot. reeligii ponieważ uznane były za spam :( i niech mi nikt nie mówi, że tutaj nie ma nagonki za chrrześcijan uniemożliwiając im swobodę wypowiedzi :(

Gość gość
chrześcijanie...test

Gość gość
Jakie słowa nie chcą przejść? tak z ciekawości pytam

Gość gość
napisz kilka razy takie słowa w jednym poscie - od razu spamuje :(

Gość gość
gość, wymieniłam działy główne portalu, nie forum (menu nawigacyjne, czerwone, na górze), zabrakło tylko felietony, TV, forum i DT, ale nazwy niewiele mówią o tematyce. Ten wątek mi nie przeszkadza, w sumie to oddzielny dział na forum byłby mi obojętny, choć byłoby mi się trudniej utożsamić z portalem. Cały dział, albo propagowanie przez portal (nie użytkowników) konkretnej religii lub prowadzenia duchowego stylu życia, powodowałoby, że jako osoba e uduchowiona czułabym się wykluczona z tej społeczności. Jakbym chciała założyć stronę sama, to dobrałabym tematy według tak zwanych misji, wizji i kultury organizacyjnej, co stosuje się przy tworzeniu marki. Jeśli zakładałabym portal o bezstresowym wychowaniu dzieci, to prawdopodobnie nie byłby tam działu piłce nożnej, nawet jeśli te dzieci by w o grały, ponieważ nijak by się to miało do treści, które chciałabym poruszyć. gość, fakt, kultury tu brakuje, ale jak pisałam to kwestia kultury, czyli problem tkwi w kulturze użytkowników (!), braku regulaminu, słabej moderacji i braku możliwości jakiegoś kontaktu z administratorem. Kultura to również kwestia tolerancji, a swoją wypowiedzią wykluczasz wszystkich ateistów i ludzi, którzy są innej wiary. Z pewnością wiele zasad chrześcijańskich jest dobrych i godnych podziwu, np. nie kradnij. Warto jednak zaznaczyć, że kultura nie musi mieć religii i zasady moralne to zagadnienie z dziedziny etyki, liczy się sumienie, szacunek i dobre wychowanie. Religia nie świadczy o byciu dobrym. gość takie tematy świadczą o tematyce tego portalu, o grupie docelowej, do której jest kierowana jego treść. To dowód na to, że osobny dział z religią nie wpisuję się w misję portalu. Nikomu też nie zabraniam pisać o Bogu, ale trzeba się liczyć z tym, że ten temat po prostu nie jest wspierany przez portal (nie mylić z potępiany), za wulgarność obwiniaj trolli i brak moderacji

Gość gość
test... wierzę w Boga, religia...

cóż za biedni i uciśnieni .... pisałam wiele razy o Bogu , Jezusie , Duchu Świętym , wybaczeniu, miłosierdziu , miłości ... i nic . Może to z wami jest coś nie tak - może jako jedni goście piszecie o swoim chrześcijaństwie a na innych tematach napieprzacie o zboczeniach ? może modka to widzi i to ją wkurza ? ta hipokryzja ?

Gość gość
te słowa nie chcą przejść, które zdublowałam literkami w jednym poście jeśli jest ich więcej nie mogą przejść :( skopiuj moją wypowiedź z albo z bez dublowania liter w słowach dot. religii i sam zobaczysz, że blokuje kafe je spamem :(

Gość gość
oh, klawiatura mi się trochę psuje i zjadam literki. Widzę, że też trochę poniosło mnie z powtórzeniami. W mojej wypowiedzi z oczywiście miałam na myśli, że nieodpowiednie zachowania na forum to wina kultury użytkowników (właściwie trolli) i braku moderacji.

Gość gość
no widac cos nie wchodza te teksty, bo kolega cos sie nie odzywa ;) pisanie pojedynczych slowek to nie test, wiec dajcie sobie spokoj. wejdzie na watek o now.ennie pompejanskiej i sprobujcie wkleic ten tekst, to wtedy pogadamy. inaczej szkoda waczej energii i czasu ;)

Gość gość
no... niestety problem blokowania niewygodnych słów dla lewackich mediów jest nie od dziś jakiś czas tu jestem i potwierdzam kafe spamuje poszczególne słowa dot. religii i wiary

Gość Anna_Maria_
allium, tak mnie to przeszkadza, co zreszta wynika z zalozonego przeze mnie topiku, wiec dlaczego tobie przeszkadza to, ze mnie przeszkadza? :D :D podajesz mi jakies inne rozwiazania, pytasz dlaczego mnie to przeszkadza. wyjasnilam to juz w swoich wpisach, tak samo jak zrobili to juz inni na tym topiku. moze przeczytaj jeszcze raz? pozdrawiam cie i sciskam przyjaznie :) gosciu z 14.29, dzieki za inne rozwiazania podane przez ciebie, ale idac takim tokiem myslenia, mozna by powiedziec, ze chcac porozmawiac o motoryzacji, trzeba szukac typowo motoryzacyjnych forum, o zdrowiu, to tez sa portale i fora a ozdrowiu itd. itd. nie o to tutaj chodzi. nikt tu religii nie chce, o czym swiadczy chociazby fakt spamow. tak, czy nie?

Gość gość
ech, jacy ludzie są niezadowoleni z życia, narzekanie na "lewactwo" zakrawa już o jakąś paranoję (nie chodzi o moje poglądy polityczne, tylko o brak argumentacji, religijny fanatyzm i jakąś manię prześladowczą, niczym ludzie uważający, że UFO robi na nich eksperymenty). Wina tej dziwacznej cenzury leży w jakimś błędzie w kodowaniu. Jak widać wyżej niektórzy mogli spokojnie napisać religia, itd. Mi raz ocenzurowało normalne słowa, więc to zwykły błąd.

Gość gość
allium, "cóż za biedni i uciśnieni .... pisałam wiele razy o Bogu , Jezusie , Duchu Świętym , wybaczeniu, miłosierdziu , miłości ... i nic . Może to z wami jest coś nie tak - może jako jedni goście piszecie o swoim chrześcijaństwie a na innych tematach napieprzacie o zboczeniach ? może modka to widzi i to ją wkurza ? ta hipokryzja ?" Co twój wpis ma wspólnego z religijnoscią, o której wspominasz, o jakiej rzekomo piszesz? Osądzanie, krytykowanie, napadanie słowne. A tekst o modce to juz mnie całkowicie rozwalił :D Modka siedzi i wyłapuje obłudników :D :D :D

Gość Anna_Maria_
gosc 17.12, w porzadku. skopiuj w takim razie i wklej tekst, o ktorym byla mowa, to pogadamy. jak narazie nikomu to sie nie udalo, ale kazdy psioczy. jaki fanatyzm religijny tutaj widzisz?

Gość gość
gość, love ya

Gość gość
Anna_Maria_, nie zastanawiam się nad tym czy ktoś ma problem z cenzurą, wierzę na słowo, że tak jest. Po prostu nie doszukuję się spisku, tylko widzę zwyczajny bałagan w projekcie tej strony i brak zainteresowania ze strony administracji. Nie licząc go, że nie widzę możliwości zapytania się nawet, a co dopiero zgłoszenia takiego błędu.

Gość Anna_Maria_
gosciu, nie badzmy naiwni ;) zglaszac mozna na maila kafeterii, ale nikogo to nie obchodzi. kto ma uszy niechaj slucha ;) przesladowanie chrzescijan bylo jest i bedzie.

Gość gość
Anna_Maria_, pokaż mi na tej stronie miejsce, gdzie taki mail jest, szukałam maila, regulamin, nic... W ogóle kontakt do obsługi forum powinien być też inny od tego do redakcji. Jest to jedno z najbardziej aktywnych for w Polsce, a nawet nie ma zasad.

Gość Zbychuu
Masiasysia, będziemy robić, co nam się podoba :) Dobrej nocy Tobie.

Gość Zbychuu
Masiasysia, będziemy robić, co nam się podoba :) Dobrej nocy Tobie.

Gość gość
Anna_Maria_, dzięki

Gość gość
przecież to forum dla kobiet a mężczyźni tu głównie się rządzą , natomiast usuwanie całych wątków to już dzieło sekt którzy przegrywając na konkretnych dyskusjach kasują , działając z poza kafeterii , te wątki . Posługują się się oni hackerskim oprogramowaniem i nie wiem dlaczego to jeszcze jest możliwe mimo tylu zabezpieczeń.

Gość gość
autorko możesz utworzyć taki nowy wątek pod tytułem "Sprawy Duchowe" i na pewno wielu tam chętnie popisze .