Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiara

Co zrobić ? z facetami ciężko !

Polecane posty

Gość gośćiara

Znaliśmy się od dawna , jakoś tak wyszło że spikneliśmy się na wakacjach po 3 dniach sex . Spotykamy się do dziś(czyli jakieś 3 miechy) , ale już nie jest tak samo , rzadziej się kochamy , nie pamiętam kiedy mnie ostatnio przytulił , o uczuciach nie rozmawiamy w ogóle , tak jakby postawić barierę pomiędzy nami . Mam rażenie że zamiast iść do przodu cofnęliśmy się w tył , intensywność naszych spotkań się nie zmieniła, a gdy znajoma zapytała czy jesteśy razem odpowiedział , że nie nadal się spotykamy i że muszę go dobrze poznać . Nie wiem co mam zrobić ? , Czy zwyczajnie histeryzuje ? może przesadzam ale nie wiem na czym stoję i boję sie okazać uczucia.

Gość gość
Czar prysl....za szybko zdobyl co chcial czyli sex...

Gość gośćciara
Nie wydaje mi się żeby o To chodziło , tym bardziej że znamy się sporo czasu . Planuje ze mną kolejne wakacje i sylwestra , dlatego nie wiem w ogóle co jest grane :( . Okazywał uczucia może nie w jakimś wielkim stopniu ale czułam to , i wszystko się pozmieniało . Co prawda dzwoni lub pisze codziennie ale już nie tak często , nie ma już codziennie smsa na dobranoc czy na dzień dobry. Może to błahostki ale zauważalne .