Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki2600

Depilacja laserowa Warszawa

Polecane posty

Gość wiki2600

Serdecznie zapraszamy do naszej kliniki medycyny estetycznej Royal Beauty Clinic. Znajdziesz to najwyższą jakość usług w przystępnej cenie! Oferujemy bezpieczne i skuteczne zabiegi depilacji laserowej lightsheer duet. Zapraszamy na naszą stronę www: http://royalbeautyclinic.pl/ Lightsheet DUET to najnowszej generacji laser diodowy posiadający dwie głowice do depilacji. Depilacja laserowa, w przeciwieństwie do innych metod, jest trwałą metodą depilacji i zapobiega wrastaniu włosów. Depilację całych nóg można wykonać zaledwie 40min! Jeszcze raz serdecznie zapraszamy! Dane kontaktowe: tel. +48 791 095 199 kontakt@royalbeautyclinic.pl Adres: ul. Obywatelska 1 Lok. U13 02-409 Warszawa

Gość olka676
Niedawno zdecydowa łam się na depilację laserową nóg. Koleżanka z pracy poleciła mi klinikę Beauty Skin – www.beautyskin.com.pl Mają bardzo ładny wystrój wnętrz i doskonały sprzęt (2 nowoczesne lasery Vectus). Pani zrobiła szybki pomiar poziomu melaniny we włoskach i dobrała siłą wiązki do uzyskanego wyniki. Dzięki temu efekt jest widoczny po 1 zabiegu i nie ma niebezpieczeństwa poparzenia skóry.

Gość gość
Śmiało mogę Ci polecić Klinikę Medycyny Estetycznej Beauty Skin zlokalizowaną przy ul. Pokornej 2/U25 (przy stacji metra „Dworzec Gdański”). Świetna lokalizacji, bardzo miła i kompetentna obsługa. Robiłam tutaj depilację laserową okolic bikini i efekt jest znakomity, zabieg całkowicie bezpieczny. A cena naprawdę przystępna (zapłaciłam tylko 170 zł).