Gość agacia Napisano Listopad 15, 2019 Polecam skorzystanie z kursów online oferowanych przez szkołę języków obcych Tutlo. Logując sie na nowoczesnej platformie językowej jesteśmy w stanie, w szybkim tempie podszlifować swoje umiejetności językowe lub zacząc nauke angielskiego od podstaw. Bardzo sobię cenię Tutlo, za to, że tak naprawdę wszędzie - czy to w domu, w pracy, czy też na wakacjach mogę odbywać lekcje z native speakerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2019 ja też byłam na Angielskiej Wiosce, bardzo fajny obóz, ciekawa metoda nauki - rozmowa non stop, bez żadnych książek czy zeszytów, myślę ,że coś takiego jest lepsze niż jakieś kursy przez internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2019 oczywiście Angielską Wioskę! jeżeli oczywiście zależy Ci na mówieniu a nie tylko rozumieniu angielskiego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2019 też polecam wyjazd z Angloville! super przygoda i efektywna nauka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia Napisano Grudzień 29, 2019 najlepiej taki z native speakerem! przejrzyj ofertę Angloville pod tym linkiem, sama byłam z nimi na Malcie i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 20, 2020 ja się uczę angielskiego online z pomocą super Pana Krzysia www.linguaboutique.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 20, 2020 ja się uczę angielskiego online z pomocą super Pana Krzysia www.linguaboutique.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karina Napisano Styczeń 20, 2020 Zapisz, się do Kearning Center. Tam mają różne poziomy nauki. Czesne jest bardzo korzystne. Nie będziesz żałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika Napisano Styczeń 26, 2020 również polecam Angloville, bardzo fajnie, że na ich obozach są ludzie z różnych krajów anglojęzycznych! jest szansa posłuchać różnych dialektów, nigdy nie wiadomo z kim się będzie rozmawiało, a do tego bycie "zmuszonym" do rozmowy z native speakerem niejako zmusza nas do przełamania swojej bariery językowej! a to działa naprawdę dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2020 taki gdzie Twoim nauczycielem będzie native speaker i będziesz z nim rozmawiać tylko w języku angielskim! tylko w taki sposób można przełamać barierę językową i nabrać pewności siebie - przez rozmowę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2020 polecam wyjazd na obóz językowy Angielska Wioska, najlepszą sprawą tam jest nauka z native speakerami, czuć jakby się było za granicą, wszędzie otaczał nas język angielski i tylko w tym języku rozmawialiśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karo_dąb 0 Napisano Październik 10, 2020 Polecam kursy konwersacyjne w szkole Chatschool Nic tak nie pomaga w nauce jak praktyka ! Dla mnie największym problemem było pokonać własne bariery, żeby nie bać się mówić. Jak trafisz na super lektora/native speakera to zajęcia będą czystą przyjemnością, język cały czas praktykujesz, no i przed wszystkim oswoisz się z rozmową. Mnie takie praktyczne lekcje bardzo pomogły przed wyjazdem na Erasmusa do Anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karo_dąb 0 Napisano Październik 10, 2020 Polecam kursy konwersacyjne w szkole Chatschool Nic tak nie pomaga w nauce jak praktyka ! Dla mnie największym problemem było pokonać własne bariery, żeby nie bać się mówić. Jak trafisz na super lektora/native speakera to zajęcia będą czystą przyjemnością, język cały czas praktykujesz, no i przed wszystkim oswoisz się z rozmową. Mnie takie praktyczne lekcje bardzo pomogły przed wyjazdem na Erasmusa do Anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Addamy 0 Napisano Czerwiec 30, 2021 W przypadku języka typowo biznesowego najlepszą opcją jest Language Business. Szczególnie polecam takie rozwiązanie firmom - można zorganizować świetne kursy dla pracowników. Inwestycja w kompetencje językowe pracowników to jedna z lepszych inwestycji, jakie można zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania90 0 Napisano Sierpień 25, 2021 Polecam kursy angielskiego na lekcjeonline.pl. Sama korzystam i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enzetka 0 Napisano Sierpień 26, 2021 taki gdzie w planach jest dużo rozmawiania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach