Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

angielski w przedszkolu praca

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś wie może, czy w publicznym przedszkolu jest możliwa praca na cały etat jako nauczyciel angielskiego? Jestem po anglistyce, chciałabym miec prace na etat, na razie od kilku lat tylko mam jakies zlecenia w roznych szkolach jezykowych. to jest na dluzszą mete bardzo meczące, godziny rozbite w ciagu calego dnia, wakacje itd bezplatne. Jestem też w trakcie studiow zaocznych z pedagogiki, skladalam podania do przedszkoli, na stanowisko nauczyciela pomocnicznego ale proponowano mi jedynie kilka godzin pracy w tygodniu jako nauczyciel angielskiego przy czym wyrażano wielkie zdziwienie ze ktos z moim wyksztalceniem chcialby byc jedynie pomocą nauczyciela. ale jakos nikt nie widzi tego, że pomoc ma prace na etat w 1 przedszkolu a anglista musi biegac po stu roznych miejscach caly tydzien zeby ledwie etat dopelnic, ja nie chce tak, męczy mnie to i zazdroszcze paniom prowadzącym wychowawstwo, że mogą normalne relacje z grupą dzieci nawiazywac a ja w kolko tylko powtarzam z dziecmi kilka zestawow slów po angielsku i co chwile do innych dzieci i ciagle na szybko i ciagle w biegu ...

Gość gość
podnosze tylko temat, nie spamuje przeciez :)