Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgoścgość

czy spotkaliście z głupim zachowaniem (niesubordynacją) lekarzy?

Polecane posty

Gość gośćgoścgość

jak byłam na badaniu piersi, nie było mojej pani doktor więc zbadał mnie inny lekarz, mężczyzna koło 30 (ja mam 20 lat) ciągle się uśmiechał i go komplementował co było dziwne, ale głupio mi było kompletnie gdy powiedział że na takie piersiątka może całymi dniami :o źle się czułam, wcześniej była sytuacja gdy badał mnie facet (miał kolo 50 lat) ale on nie gapił się ciągle na biust, nie mówił takich rzeczy, szybko i sprawnie zrobił badanie, a temu to zajęło 5 razy tyle choć to było kontrolne badanie. Następnym razem jak nie będzie mojego lekarza a on będzie w zastępstwie to przeniosę na termin kiedy Pani doktor wróci. niektórzy pewnie uznają że nic takiego nie zrobił, ale ja dziwnie się czułam i nie chce żeby coś takiego jeszcze raz mnie spotkało :o a wy spotkaliście się z nagannym zachowaniem lekarza?

Gość gość
a wy spotkaliście się z nagannym zachowaniem lekarza? x tak, lekarz kazał mi się rozebrać, bo on przez bluzke badał nie bedzie, wiec zdjęłam bluzke, stanik i...weszła baba z rejestracji z papierami, nie zamknela drzwi i mowila do lekarza ze tylko na chwile, on cos pisal w nich, ona sie na mnie gapila, grube, spasione babsko po 30stce, morde jak świnia :O na korytarzu siedzialy 3 osoby, gapily sie na mnie :O a ja rękami cycki zakrywałam i siedziałam na kozetce, zadnej kotary... szpital wojewódzki :O nie zebym wstydzila się nagości, ale gabinet lekarski to powinno byc miejsce intymne, zwlaszcza ze zle sie wtedy czulam, lekarz potraktował mnie jak RZECZ a nie pacjentke, zupelnie bezosobowo i to niestety codziennosc w polskich szpitalach.

Gość gość
byłam u swojego ginekologa, a właściwie już byłego ginekologa, zawsze na wizyty goliłam się tam, ale w końcu miałam dość bo potem byłam tam podrażniona, przestałam się golić, a jedynie podcinałam włoski, jak przyszłam na wizytę miałam je przystrzyżone ale jak ginekolog to zobaczył to powiedział - jak tak można? proszę golić włosy na następne badania bo to nieestetycznie wygląda - no jak to usłyszałam to od razu się obrałam, nawet zbadać mnie nie zdążył, takiego chama nikomu nie życzę

Gość gość
Wlatuje doktorzyna i cały podniecony mówi do drugiego lekarza "Ale dzisiaj dwudziestki badałem"...fuuuuuj.