Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecna mlodziez jest 100 razy sexowniejsza niz mlodziez z 15 lat temu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny maja naprawde sexowne ciala jak prostytuty z roksy a kupa kolesi jest mega przystojnych jak te modele z zurnala, do tego wysocy i zbudowani jak plywacy. Ja pamietam za moich czasow ludzie byli tacy bardziej niepozorni, kolesie napewno nie byli tacy jak teraz, laski tez nie mialy takich cial jak prostytutki i nie byly takie ladne. Pamietam w liceum we wro jak bylem, teraz jakby ci ludzie sie pojawili na ulicy to byliby posmiewiskiem

Gość gość
to prawda

Gość gość
Bo teraz jest kult ciała, wygląd jest ważniejszy od osobowości i to nie jest powód do radości, bo to jest smutne. Świat zalewa fala tępych seksbomb i wymuskanych chłopczyków. Wtedy też były piękne dziewczyny i przystojni chłopcy - tylko to była naturalna uroda, teraz oni są tylko "zrobieni" na atrakcyjnych a w głowach siano.

Gość gość
Serio myslisz ze sa tylko zrobieni?

Gość gość
Sztuczne rzęsy, sztuczne paznokcie, doczepiane włosy, powiększone piersi, odessany tłuszcz, solarium, maska na twarzy - o to ci chodzi. Ciekawe jak one będą wyglądać za kolejne 15 lat.

Gość gość
To prawda.Wiele dziewczyn w wieku 20-25 jest przepięknych.Wszystkie te gwiazdy z telewizji się przy nich chowają.

Gość gość
I wcale nie są sztuczne tylko naturalne.

Gość gość
Ale kolesie tez?

Gość gość
Bez makijażu byś ich nie poznał ;) Mało wiesz o kobietach. A te zdjęcia na portalach społecznościowych to retusz, retusz, retusz i jeszcze raz retusz, czasem taki kiepski, że aż widać.

Gość gość
Że niby wtedy nie było pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn, a niby po kim to piękne teraźniejsze pokolenie odziedziczyło urodę?

Gość lawlieeet
Ja jestem nastolatka i na codzien chodze bez makijazu po mamie mam kobiece ksztalty przez jazde konna fajne cialo i moim zdaniem to dobrze ze dzisiejsza mlodziez o siebie dba bardziej niz kiedys :) Ale tez troche dziwnie miec kolege w wieku 13-15 lat z kaloryferem na brzuchu :)

Gość gość
Prawda o ludziach Anno Domini (w słowniku sobie głąby znajdźcie co to znaczy) 2015 - Qrwa ideałem kobiecego piękna ! Nie dziwię się, że moslimy chcą tutaj ścinać łby po kolei jak leci :O

Gość gość
15 lat temu wyszłam za mąż za przystojnego mężczyznę, bardzo wartościowego i mądrego człowieka. Nie miał "kaloryfera" , wystylizowanych włosów i markowych ciuchów z żurnala. Kocham go do teraz, nie za to jak wygląda ale za to jaki jest.

Gość gość
Kiedyś ważniejszych był człowiek, co miał w glowie, jakie pasje, ideały. Teraz jak wygląda i co posiada.

Gość gość
Bo 15 lat temu dziewczyny nie nakładały tony szpachli na twarz, nie wypychały sobie cycków, nie chodziły w szpilach na 20 cm, nie wyglądały jak k., którymi przepełnione są media. Faceci podobnie. Szkoda, że intelektualnie i moralnie to szambo teraz.

Gość lawlieeet
Moich rodzicow szczerze nie stac na tak drogie ciuchy jakie maja niektore moje kolezanki. Znam osoby ktore co tydzien maja nowe buty, a sukienki jak ze snow, perfekcyjni makijaz, cudownie ulozone wlosy, ja tym czasem musze polegac na swojej osobowosci i naturalnym wygladzie, mam branie co jest dziwne, ale gdybym mogla to wygladalabym tak samo jak moje bogatsze kolezanki :) Nim wiecej masz pieniedzy tym zazwyczaj ladniej wygladasz. Jak cos to nie mam kompleksow. I podziwiam mlodziez ktora moze miec wszystko co chce ale nie zazdroszcze ;)

Gość gość
Jest pewna prawda w tym, ale w porównaniu do 2-3 pokoleń w wstecz. Kiedyś często małżeństwa były kojarzone, ludzie nie zawsze mieli możliwość samodzielnego wyboru partnera, mieszali się piękni z brzydkimi i ludzie byli przeciętni. Potem zaczęli dobierać się sami, piękne kobiety i przystojni mężczyźni, dlatego teraz mamy dużo więcej pięknych ludzi.

Gość gość
ja mam 28 lat, opiekuje się chorym bratem z marnych pieniędzy które dostajemy oraz tego co zarobię... nie stać mnie prawie na nic nowego, więc wyglądam jak szara myszka i trudno, jakos trzeba się przyzwyczaić do takiej codzienności

Gość gość
Jesteś o wiele bardziej wartościową kobietą od tych pustych zrobionych lalek.

Gość gość
Obecna młodzież jest spasiona i ma próchnicę, żadna tapeta tu nie pomoże. Kiedyś w klasie był jeden grubas albo i nie i ten grubas to miał oprócz parunastu kilogramów nadwagi jeszcze jakieś mięśnie. A dzisiaj to wałki sadła dotknięte otyłością.

Gość gość
Chłopcy pewnie częściej chodzą na siłkę itd., a dziewczyny to wiadomo - mają obecnie więcej forsy na ciuchy i tapetowanie :D

Gość gość
To teraz wyobraźcie sobie taką sytuację: Pewien przystojny mężczyzna poznaje piękna teraźniejsza kobietę, rodzą im się dzieci ... brzydkie dzieci, krecie oczka, wielkie nosy itp. "Zdradziłaś mnie!!!" "Nie!!!" i pokazuje mu zdjęcie sprzed operacji plastycznych :):):) Tak będzie to wyglądało wkrótce, znowu się wymieszamy ;)

Gość gość
Ty mysiasiasysasia - o co ci chodzi?

Gość gość
To teraz wyobraźcie sobie taką sytuację: Pewien przystojny mężczyzna poznaje piękna teraźniejsza kobietę, rodzą im się dzieci ... brzydkie dzieci, krecie oczka, wielkie nosy itp. "Zdradziłaś mnie!!!" "Nie!!!" i pokazuje mu zdjęcie sprzed operacji plastycznych usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif X Było już tak, jakiemuś bogaczowi z Azji tak się trafiło ;) bardzo brzydka córeczka, dociekał prawdy i się okazało, że żona w młodości też była brzydka, ale chirurdzy to naprawili ;)

Gość gość
Słabe prowo, przecież widać, że to jakiś gówniarz wypisuje :D Amator prostytut z roksy, tyle jego, co sobie poogląda i strzepie :D

Gość gość
Mysiasysia, nie rób spamu

Gość gość
Mysiarysia podaj definicję spamu.