Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię się bawic.

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym potrafić tak jak wszyscy się wyluzować, pogadać pobawić się na imprezie ale nie potrafię bo przerażają mnie kontakty z ludźmi. Poprostu czuje się od nich gorsza i brzydsza. Caly czas mysle co sobie o mnie pomyślą. Nie wiem kiedy ktos żartuje a kiedy nie. Nie potrafię się odezwać albo wypowiedzieć swojego zdania w jakiejś dyskusji. Ludzie mnie nie lubią bo uważają mnie za sztywna ofermę. Czy ja mogę cos z tym zrobić?

Gość gość
cpaj i pij

Gość gość
No tak. Na tym forum nie ma takich ludzi jak ja. Na imprezach na które próbuje chodziec nie ćpa się i nie chla... I nie chce tego robic.

Gość gość
miałaś kijowo w domu

Gość gość
No nie miałam za ciekawie. Ale co to ma do rzeczy?

Gość Marvinnnn
To co to za imprezy na których się nie pije zjazdy abstynentow czy wieczorki poetyckie. Ja chodzę na imprezy do klubów do pubu czy domowki i zawsze jest alkohol a większość się dobrze bawić. Wiadomo że są osoby które nie potrafią się wyluzować i nic z tym nie zrobisz nie jesteś typem zabawowej dziewczyny i tyle

Gość gość
Czyli nigdy nie będę się dobrze bawić? Jest alkohol ale nie tyle żeby wszyscy pod stołem leżeli. Ale ja i tak nie pije.

Gość Marvinnnn
Jak się nie otworzysz to pozostanie tak dalej aż w końcu przestaną cię zapraszać bo po i po co. Sam nie przepadam za takimi osobami które wyglądają jakby przyszły gdzieś za karę.

Gość gość
Ja mam ochotę na te imprezy i za każdym razem postanawiam sobie ze tym razem nie wyjde na ofermę. Ale w praktyce robię te same bledy. Widzę ze z każdym kolejnym razem jestem coraz mniej miło widziana.

Gość gość
A na jakie imprezy chodzisz gdzieś do klubu gdzie nikogo nie znasz czy na domowki gdzie sami znajomi.

Gość gość
Domówki. Nie lubię klubów

Gość Marvinnnn
Wypij sobie piwko albo dwa a język ci się rozwiąże bo jak jesteś malomowna to nic z tym nie zrobisz zwłaszcza ze bawisz się ze znajomymi którzy już o tobie wyrobili sobie zdanie nieimprezowej dzirwczyny

Gość Marvinnnn
Postaw się też na miejscu osoby która organizuje domówke i jak widzi osobę która źle się bawi to myśli że słabo ją zorganizowała i woli zapraszać osoby gdzie na najnudniejszej imprezie i tak będą się dobrze bawic

Gość gość
a co złego było u ciebie w domu?

Gość gość
23.00 Moi rodzice traktowali mnie jak dziecko. Mieli same wymagania,kontrolowali. Porównywali z koleżankami i siostra cioteczna bo one uczyły się lepiej niż ja. Uważali ze dostaje zle oceny bo jestem leniwa a prawda byla taka za zżerał mnie stres. W ogóle to byli przekonani ze nie umiem podjąć żadnej dobrej decyzji wiec decydowali za mnie. I w wieku 19 lat się wyprowadziłam bo nie mogłam juz wytrzymać wiecznego poniżania i krytyki.