Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zatrzymać galopującą biegunkę u teściowej?

Polecane posty

Gość gość

przyjechała do nas na 3 dni, po obiedzie (na ktory narzekala ze jest niedoprawiony, oczywiscie narzekala na mnie nie na syna) dostała takiej biegunki ze mąz chce na pogotowie dzwonić. co wypije i zje to zaraz wydala. nie schodzi z kibla. nie dość że blokuje wc to jeszcze smrodzi. co wy robilyscie w sytuacji biegunki gdzie nie mozna przestac s*ać a węgiel mało pomaga?

Gość gość
stoperan jest najlepszy na biegunke, sprawdzone i potwierdzone przeze mnie wiele razy :D

Gość gość
najprosciej niech jedzie w p**du

Gość gość
Smecta lub stoperan.. ha ha ha dobrze jej tak

Gość gość
jak ma jechać w piz**u jak zasra kierowcy cały autobus??? teraz weź sie człowieku męcz. haha wiem że może to nieładnie z mojejs trony ale pokarało ją przynajmniej że psioczyła na mój obiad. powiedziała też że mój mąż jakiś taki zabiedzony niedożywiony. ja pierd....

Gość gość
Hahh, daj spokój mija tesciowa jest tak pierdo/lnieta ze nie pytaj ..syfiara pierdo/lona ..:D

Gość gość
dlaczego syfiara? co robi?

Gość gość
Syfi wszędzie , gdzie nie pojdzie to za soba taki syf zostawia ze szok .. dobrze ze mieszkamy z nia tylko tymczasowo ..ahh .. wiem ze to hamskie ale powiedzialam jej ze padlo jej na leb i zeby poszla sie to psychiatryka leczyc..bo na przykład taka sytuacja .. niepasowalo jej gdzie stoja moje buty i mi je zabrala i przez kilka dni nie chciala oddac przeciez to chore !!!

Gość gość
To ładny obiad teściowej zrobiłaś ;)

Gość gość
"Nie śmiej się bratku...", to może być coś zakaźnego. Współczuję.

Gość gość
wątpię bo wszyscy jedliśmy a tylko teściową przeczyściło. siła wyższa pokarała ją za to że psioczyła na moje danie zmaist zjesc i gębę powycierać, podziekowac

Gość gość
Wirus rozwija sie 3 dni a ty nie jestes w stanie okreslic czy to zatrucie czy infekcja. Piczekaj az ty caly kibel zasrasz

Gość gość
Założyć pieluchomajtki bo może nie zdążyć, tasectan smecta takie rzeczy nifuroksazyd (jak wirusówka nie pomoże )elektrolity ew kroplówka bo przy galopujacej a nie kłusującej to pewnie odwodniona jest.A jak odwodniona to zaburzeń w gospodarce elektrolitów a jak zaburzenia to problemy z serduchem mogą być. Czyli przyłożyć się kobieto bo w szpitalu wyląduje i tam będą musieli doprowadzićją do stanu używalności .

Gość gość
Topic roku !!!!!! :D :D