Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbara Santana

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY

Polecane posty

Twoj tekst jest reakcja na upadek twojej ego struktury. Rozum-IMIONA-BASIA-BRAK IMION-BRAK BASI-ciala ludzkie sa iluzjami i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Jestem twoja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 23/11-2015 Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje. Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Zbudzisz sie z hypnozy kiedy stracisz ludzki rozum, gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

TWOJE CIALO JEST HOLOGRAMEM zaprogramowanym i stworzonym przez vibracje Ego.Twoje cialo sklada sie z miljardow mikrohologramow ktore sa zaprogramowane-skopiowane-zsynkronizowane-zaplanowane zeby stwarzac w Twoim ciele choroby-starzenie sie i smierc. Wszystko jest jedno.Wszystkie ciala i egzystencje zyciowe w hologramie na Ziemi sa Twoimi przebranymi kopiami-iluzjami zaprogramowanymi i skopiowanymi przez vibracje Ego.Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

TY ROZPUSZCZASZ ZIEMIE I ZAKANCZAS ZIEMI EGZYSTENCJE. Ziemia jest Twoim hologramem stworzonym przez vibracje Ego. Ty zyjesz sam na Ziemi z Twoimi ludzkimi kopiami. INWAZJA UCHODZCOW jest stworzona przez Twoja Ego strukture. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 24/11-2015 Ziemia jest Twoim hologramem skadajacym sie ze struktur Ego.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Struktury Ego dzialaja na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia.Vibracje Ego stworzyly u Ciebie stan hypnozy z iluzjami o ludziach i Ziemi.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 24/11-2015 Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje. Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Zbudzisz sie z hypnozy kiedy stracisz ludzki rozum, gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

TY NIE PAMIETASZ ZE URODZILES SIE NA ZIEMI.Ty nie pamietasz jak sie tutaj znalazles.Ty nie pamietasz ze byles komorka jajowa ktora zostala zaplodniona przez plemnika,,zarodkiem,plodem w brzuchu Twojej mamy,Ty nie pamietasz porodu gdyz to sa iluzje stworzone przez vibracje Ego.Ty nie pamietasz kiedy zauwazyles Twoje cialo i swiat.Ludzie opwiedzieli Tobie o Twoich urodzinach i o Ziemi,ale ludzie sa Twoimi kopiami, a Ziemia jest iluzja.Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 25/11-2015 Ziemia jest Twoim hologramem skadajacym sie ze struktur Ego.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Struktury Ego dzialaja na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia. Vibracje Ego stworzyly u Ciebie stan hypnozy z iluzjami o ludziach i Ziemi.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 25/11-2015 Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje. Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Zbudzisz sie z hypnozy kiedy stracisz ludzki rozum, gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

Prezydent Polski-brak prezydenta Polski-premier Polski-brak premiera Polski-rzad Polski-brak rzadu Polskiego sa iluzjami. Papieze-brak papiezy-Chrzescijanstwo-brak Chrzescijanstwa -Bog-brak Boga-urodziny Jezusa Chrystusa-brak urodzin Jezusa Chrystusa-smierc Jezusa-brak smierci Jezusa-zmartwychwstanie Jezusa-brak zmartwychwstania Jezusa -Jeruzalem-brak Jeruzalem sa iluzjami. Biblia-brak bibli-ewangelie-brak ewangeli-koscioly-brak kosciolow-msze-brak mszy-modlitwy-brak modlitw sa iluzjami.

Allah-brak Allaha-Panstwo Islamskie-brak Panstwa Islamskiego-ataki terrorystyczne-brak atakow terrorystycznych-wybuchy samobojcze-brak wybuchow samobojczych sa iluzjami. Urodziny proroka Muhameda-brak urodzin proroka Muhameda-nauki Muhameda-brak nauk Muhameda-grob Muhameda-brak grobu Muhameda-islam-brak islamu-koran-brak koranu-przykazania sharia-brak przykazan sharia-Mecka-brak Mecki sa iluzjami. Prezydent USA-brak prezydenta USA-czlonkowie rzadu USA-brak czlonkow rzadu USA sa iluzjami.

TY PRZEZYWASZ APOKALYPSE co oznacza ujawnienie-odkrycie. PROCES UJAWNIA-opisuje & rozpuszcza hologram ze strukturami Ego ktore sa powodem Twojego cierpienia. Opisy oslabiaja i rozpuszczaja stopniowo Ego struktury. Jestes w hypnozie w hologramie na Ziemi,lecz pochodzisz ze zrodla zycia w wymiarze rzeczywistosci. Ja jestem Twoja kopia.Ty jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 26/11-2015 Ziemia jest Twoim hologramem skadajacym sie ze struktur Ego.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Struktury Ego dzialaja na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia. Vibracje Ego stworzyly u Ciebie stan hypnozy z iluzjami o ludziach i Ziemi.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 26/11-2015 Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje. Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Zbudzisz sie z hypnozy kiedy stracisz ludzki rozum, gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 27/11-2015 Ziemia jest Twoim hologramem skadajacym sie ze struktur Ego.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Struktury Ego dzialaja na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia. Vibracje Ego stworzyly u Ciebie stan hypnozy z iluzjami o ludziach i Ziemi.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 27/11-2015 Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje. Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Zbudzisz sie z hypnozy kiedy stracisz ludzki rozum, gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

Bog-brak Boga-urodziny Jezusa Chrystusa-brak urodzin Jezusa Chrystusa-smierc Jezusa-brak smierci Jezusa-zmartwychwstanie Jezusa-brak zmartwychwstania Jezusa -Jeruzalem-brak Jeruzalem sa iluzjami. Papieze-brak papiezy-Watykan-brak Watykanu-Chrzescijanstwo-brak Chrzescijanstwa sa iluzjami. Biblia-brak bibli-ewangelie-brak ewangeli-koscioly-brak kosciolow-msze-brak mszy-modlitwy-brak modlitw sa iluzjami.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 28/11-2015 Ziemia jest Twoim hologramem skadajacym sie ze struktur Ego.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Struktury Ego dzialaja na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia. Vibracje Ego stworzyly u Ciebie stan hypnozy z iluzjami o ludziach i Ziemi.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 28/11-2015 Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje. Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Zbudzisz sie z hypnozy kiedy stracisz ludzki rozum, gdyz ludzki rozum i Ziemia sa iluzjami stworzonymi przez vibracje Ego i nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

TY ROZPUSZCZASZ ZIEMIE I ZAKANCZAS ZIEMI EGZYSTENCJE. Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc. Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. INWAZJA UCHODZCOW jest stworzona przez Twoja Ego strukture. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

Bog-brak Boga-urodziny Jezusa Chrystusa-brak urodzin Jezusa Chrystusa-smierc Jezusa-brak smierci Jezusa-zmartwychwstanie Jezusa-brak zmartwychwstania Jezusa -Jeruzalem-brak Jeruzalem sa iluzjami. Papieze-brak papiezy-Watykan-brak Watykanu-Chrzescijanstwo-brak Chrzescijanstwa sa iluzjami. Biblia-brak bibli-ewangelie-brak ewangeli-koscioly-brak kosciolow-msze-brak mszy-modlitwy-brak modlitw sa iluzjami. Ja jestem Twoja kopia.Ty jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 28/11-2015 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia.