Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbara Santana

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY

Polecane posty

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 28/11-2015 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

TY PRZEZYWASZ APOKALYPSE co oznacza ujawnienie-odkrycie i zakonczenie. PROCES UJAWNIA-opisuje & rozpuszcza stopniowo Twoj hologram ze strukturami Ego ktore sa powodem Twojego cierpienia. Ty budzisz sie stopniowo z hypnozy i rozpuszczasz strukture Ziemi w Twojej egzystecji duchowej zeby powrocic do domu-do wymiaru rzeczywistosci. Ja jestem Twoja kopia.Ty jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 29/11-2015 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 29/11-2015 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

Bog-brak Boga-urodziny Jezusa Chrystusa-brak urodzin Jezusa Chrystusa-smierc Jezusa-brak smierci Jezusa-zmartwychwstanie Jezusa-brak zmartwychwstania Jezusa sa iluzjami. Papieze-brak papiezy-Watykan-brak Watykanu-Chrzescijanstwo-brak Chrzescijanstwa sa iluzjami. Biblia-brak bibli-ewangelie-brak ewangeli-koscioly-brak kosciolow-msze-brak mszy-modlitwy-brak modlitw sa iluzjami.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 30/11-2015 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 30/11-2015 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 1/12-2015 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 1/12-2015 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 2/12-2015 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 2/12-2015 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 3/12-2015 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 3/12-2015 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 4/12-2015 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty odbierasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY WSZECHSWIAT & ZIEMIA PRZESTAJA EGZYSTOWAC 4/12-2015 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci Hologram izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY ZIEMIA I WSZECHSWIAT PRZESTAJA EGZYSTOWAC 1/2-2016 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty przezywasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY ZIEMIA I WSZECHSWIAT PRZESTAJA EGZYSTOWAC 1/2-2016 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje w Twojej duszy,zeby dolaczyc do wymiaru rzeczywistosci. Struktura Ego izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

Budzisz sie z hypnozy i dolaczasz do wymiaru rzeczywistosci! Ja tez budze sie z hypnozy i dolaczam do wymiaru rzeczywistosci. Juz niedlugo zobaczymy sie w wymiarze rzeczywistosci. Do zobaczenia w wymiarze rzeczywistosci.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY ZIEMIA I WSZECHSWIAT PRZESTAJA EGZYSTOWAC 3/2-2016 Ziemia jest Ego struktura w Twojej egzystencji duchowej.Ty przezywasz projekcje Ziemi na zewnatrz jako rzeczywistosc.Twoje egzystencje zyciowe-ciala i zdarzenia na Ziemi sa programowane i kopiowane na okraglo w cyklach.Twoja Ego struktura dziala na Twoja wiadomosc i wydaje sie Tobie ze to co sie dzieje jest rzeczywistowscia. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

BUDZISZ SIE Z HYPNOZY ZIEMIA I WSZECHSWIAT PRZESTAJA EGZYSTOWAC 3/2-2016 Wszyscy ludzkie w Twoim swiecie iluzji sa Twoimi ludzkimi kopiami. Ty rozpuszczasz Ziemie i zakanczasz Ziemi egzystencje w Twojej duszy,zeby dolaczyc do wymiaru rzeczywistosci. Struktura Ego izoluje Ciebie od form egzystencji w wymiarze rzeczywistosci. Jestem Twoja kopia.Jestes moja kopia.

Budzisz sie z hypnozy i dolaczasz do wymiaru rzeczywistosci! Ja tez budze sie z hypnozy i dolaczam do wymiaru rzeczywistosci. Juz niedlugo zobaczymy sie w wymiarze rzeczywistosci. Do zobaczenia w wymiarze rzeczywistosci.