Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violetta SA

Oswiadczylam sie chlopakowi

Polecane posty

Gość Violetta SA

Witajcie . moj chlopak od roku przebywa w zakładzie karnym jeszcze nie wiadomo jak dlugo tam bedzie ale postanowilam mu sie oswiadczyc w koncu mamy równouprawnienie:) kupilam kartke na ktorej bylo napisane lubisz wszystko robic sam ale ze mna jest przyjemniej i różne obrazki codziennych czynnosci w srodku napisalam ze go bardzo kocham ze kocham spedzac z nim kazda chwile ze jest dla mnie najwazniejszy i czy chce zostac moim mężem. I chcialam zapytac was co Wy o tym sądzicie? Dobrze zrobilam?

Gość aległupotywymyślacie
napisz też, że chętnie z nim też trochę posiedzisz :P

Gość gość
prowo

Gość Szczesliwa oliwa
Jestem w podobnej sytuacji tylko moj chlopak juz narzeczony byl pare lat za granoca widywalismy sie bardzo rzadko az w koncu postanowilam mu sie oswiadczyc oczywiscie sie zgodził i od tamtej pory minelo juz 1,5h jestesmy juz po alubie i obydwoje pracujemy w Polsce w tej samej firmie. A niedlugo zostaniemy rodzicami :) teraz wiem ze gdybym to ja nie podjela tej decyzhi i nie zrobula tego poerwszego kroku nasz zwiazek by sie rozpadl bo mialam dosc tej samotnosci. Jestem za!!

Gość Szczesliwa oliwa
Jestem w podobnej sytuacji tylko moj chlopak juz narzeczony byl pare lat za granoca widywalismy sie bardzo rzadko az w koncu postanowilam mu sie oswiadczyc oczywiscie sie zgodził i od tamtej pory minelo juz 1,5h jestesmy juz po alubie i obydwoje pracujemy w Polsce w tej samej firmie. A niedlugo zostaniemy rodzicami :) teraz wiem ze gdybym to ja nie podjela tej decyzhi i nie zrobula tego poerwszego kroku nasz zwiazek by sie rozpadl bo mialam dosc tej samotnosci. Jestem za!!

Gość gość
O Rany patologia...... Musisz być niezła desperatka skoro bierzesz się za gościa w pierdlu. Współczuję. Zero szacunku do samej siebie.